sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Teemaviikon päätös


Liev Schreiber -teemaviikko on nyt tullut tiensä päähän ja blogi palaa takaisin normaaliin päiväjärjestykseen. Arvosteltua tuli seuraavat elokuvat:

Listan paras oli ehdottomasti Uhma ja suurin pettymys Kirjava huntu. Sitten suunnittelemaan seuraavaa teemaviikkoa. Jos löytyy hyviä ideoita, niin jättäkäähän kommenttia! :)

Video täältä.


11 kommenttia:

  1. Tätä viikkoa oli hauska seurata, selvisi myös että Schreiber on naisnäyttelijäsuosikkeihini kuuluvan Wattsin puoliso. :D

    Mielenkiintoisimmalta näistä teemaviikon elokuvista vaikutti Uhma, siihen täytynee tutustua jossain välissä. Taking Woodstock on keikkunut jo ennestään katsottavien (piiiiitkällä) listalla.

    Uutta viikkoa vaan alulle! :D Harmi ettei minulla itsellä ole ollut lähiaikoina aikaa katsoa juuri yhtään elokuvia.

    VastaaPoista
  2. Hauska oli seurata! Schreiber oli ennestään tuntematon heppu itselle, mutta arvostelujen myötä pari leffaa kyllä alkoi kiinnostamaan.Erityisesti tuo Uhma, jota olet suositellut aikaisemminkin.
    Uutta teemaviikkoa taas kehiin kun siltä tuntuu! Itselläkin mietintämyssyn alla, mihin aiheeseen seuraavaksi tarttuu (on meilläkin harrastus, eh!??) :D

    VastaaPoista
  3. Pia: meillä on sangen loistava harrastus! :D Itselläni on jo ollut pidemmän aikaa idea, pitäisi vain löytää aikaa ja tahtoa sen toteuttamiselle.

    VastaaPoista
  4. Ou jea, kiitos kommenteistanne! :D

    Aikaa teemaviikon pitäminen kyllä vaati, kun tuli päiviteltyä tavallista useammin. Mutta oli ihan hauskaa tuo ja varmasti pidän näitä jatkossakin. :D

    VastaaPoista
  5. Oisko p*ska idea joskus pitää samasta aiheesta, mutta ei kerro mitä elokuvia sen sisällä aikoo kattoa? Vois olla hauskaa vertailla ja nähä, mitä muut keksii! :D

    VastaaPoista
  6. Hei toihan on hyvä idea! Eikä niiden viikkojen tarttis silti olla samaan aikaan, jokainen tekee sit kun ehtii. :)
    No niin, mikäs ois hyvä aihe??

    VastaaPoista
  7. Totta. Hmmm... Aivonystyrät pyörimään.
    Joku vähän laajempi teema ois varmaan helpompi että teoksia varmasti löytää?
    Ehkä joku ohjaaja? Eeppiset pätkät? Laav stoorit? Suomifilmit? :D
    Ehotuksia, ehotuksia!

    VastaaPoista
  8. Jonkun tietyn alueen elokuvat, esimerkiksi Eurooppa tai Pohjoismaat? Tai jokaisen suosikkinäyttelijä(tär). :D Aiheita olisi vaikka kuinka !

    VastaaPoista
  9. Tai joku vuosikymmen?
    Joo onhan näitä, miten päättää? :D

    VastaaPoista
  10. Ruotsalaiset elokuvat, musikaalit, kauhuleffaklassikot!? Ja voitais asettaa aikaraja, esimerkiksi että teemaviikko tulis pitää vuoden loppuun mennessä. Tästä vois heittää haasteen muillekin (leffa)bloggareille.

    VastaaPoista
  11. pitääkö arpoa, itte en ainakaan osaa sanoa, liikaa vaihtoehtoja? :D
    Ja ilman muuta haaste :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D