sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Teemaviikon päätös

Tanssileffat-teemaviikko on nyt lusittu. Tunnetusti leffa päivässä pitää lääkärin loitolla ja se tahti tuntui teemaviikon aikanakin hyvältä. Katsoin ja arvostelin seuraavat elokuvat:
Viiden tähden arvoisia menestyksiä ei joukosta löytynyt. Paras leffoista oli ehdottomasti Billy Elliot. Step Up ykkönen oli hyvä leffa sekin ja kunniamaininnan voisi antaa Step Up kolmoselle. Nämä kolme olivat ainoat joista jäi "tämän katson toistekin" -fiilis. Teemaviikon huonoimman leffan tittelistä kilpailevat hyvin tasaväkisesti Honey ja Step Up kakkonen. Vaan eipä Flashdance-leffakaan riemunkiljahduksia aiheuttanut. Kaikki seitsemän olivat itselleni ennennäkemättömiä. Teemaviikko toi mukavaa vaihtelua blogin pyörittämiseen ja nyt on taas aika palata arkeen.

2 kommenttia:

  1. Nämä teemaviikkoilut on hauskoja, niin itse harrastettuna kuin muidenkin tekemänä :)

    Vaikka tanssileffojakin tulee toisinaan katseltua, niin näistä katsomistasi tanssileffoista en kyllä ollut nähnyt kuin nuo kaksi viimeistä (ja ne sitten taas monen monta kertaa). Olen vähän jämähtänyt menneiden vuosikymmenien tanssileffoihin ilmeisesti...

    VastaaPoista
  2. Mulle tosiaan nämä kaikki leffat oli uusia tuttavuuksia. Kun on joku lajityyppi joka kiinnostais, mutta ei vaan saa aikaiseksi siihen tarttua, niin teemaviikko motivoi. Tuskin muuten olisin katsonut seitsemää tanssileffaa viikon sisällä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D