keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Herra Popper ja pingviinit (2011)

Thomas Popper (Jim Carrey) on kiireinen liikemies, joka asuu yksin hienossa asunnossaan New Yorkissa. Hän on eronnut vaimostaan ja tapaa kahta lastaan joka toinen viikonloppu. Myyntitykin elämä menee uusiksi, kun hän perii lauman pingviinejä.


Carreyn kaikki roolit eivät suinkaan ole hänet tunnetuksi tehnyttä naamanvääntelyä. Kuten ei tämäkään. Carrey näyttää hyvältä herra Popperina, eikä vedä överiksi kuin noin kaksi kertaa elokuvan aikana. Ex-vaimoa esittävä Carla Gugino on aina kiva. Pariskunnalla oli niin hyvät välit, että voi vain ihmetellä miksi he olivat edes eronneet. Elokuva tarjoilee siirappisen opetuksen perhearvoista. Samalla kun Popper alkaa ymmärtämään uusia lemmikkejään, hän saa korjattua välit lapsiinsa, eikä myykään sieluaan markkinavoimille. Sen verran kepeä elokuva kuitenkin oli, että jonain koomailupäivänä voisi katsoa uudestaan. Leffan parissa ei tarvitse juuri aivojaan rasittaa.

Herra Popper ja pingviinit on kuulemma alunperin lastenkirja. Elokuvana se tarjoaa mukavaa viihdettä koko perheelle. Dvd/bluray-julkaisuna leffasta on myös suomeksi puhuttu versio. 



***
Herra Popper ja pingviinit (Mr. Popper's Penguins, 2011)
Ohjaus: Mark Waters.
Pääosissa: Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury, Clark Gregg, Ophelia Lovibond.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D