tiistai 29. toukokuuta 2012

Haluaisitko Edward Cullenin selkääsi?

Leffa-aiheisia tatuointeja on maailma pullollaan. Aiheita ja tyylejä riittää. Tässä joitain löytämiäni - toiset ovat onnistuneempia kuin... toiset. Jokainen itse päättäköön mitkä näistä ovat hienoja ja mitkä vähemmän imartelevia.





































Kaikki kuvat Pinterest ja Googlen kuvahaku.

5 kommenttia:

  1. Oli tuossa tosiaan joitain ihan hienojakin, omaa silmääni miellyttää eniten tuo Chucky-tatuointi. Aika hämmentäviä kyllä jotkut noista...

    Jos/kun joskus otan tatuoinnin, tulee se varmasti olemaan joku leffa-aiheinen, mutta vaikka se on tässä jo vuosia ollut suunnitteilla, niin tarpeeksi hyvää ideaa ei ole vielä tullut mieleen.

    VastaaPoista
  2. horrendous: Joo, munkin mielestä Chucky on hienosti tehty ja esikuvansa näköinen. Tietysti tosi creepy, että en kyllä itselleni haluaisi. ;)

    VastaaPoista
  3. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi joku haluaisi tatuoida ihoonsa toisen ihmisen naaman. Minusta se on groteskin näköistä.

    VastaaPoista
  4. Anzi: Tässä oli tietysti esimerkkejä julkkiksista/leffahahmoista, mutta tosi paljon ihmiset haluavat vaikka oman lapsensa kuvan tatuoitavan jonnekin kehoonsa. Mä en myöskään itse haluaisi sellaista tatuointia, mutta ymmärrän miksi jotkut haluavat. Tosin nämä realistiset kuvathan ovat juuri niitä, joista eniten näkee pieleen menneitä tatuointeja, eli senkään takia en sellaista haluaisi.

    VastaaPoista
  5. Tosin eikös tuo Chucky tunge ikään kuin "ihon sisältä" esiin, joten idea on mielestäni hauska.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D