sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Movie Monday #36 - Takaa-ajettu

Movie Mondayn 36. haaste. Tässä tulee Top 4 takaa-ajokohtaukset.

1. Huominen ei koskaan kuole. (arvostelu)
James Bond (Pierce Brosnan) ja Wai Lin (Michelle Yeoh) kaahaavat pahiksia pakoon moottoripyörällä ja ovat kiinni toisissaan käsiraudoilla. Perässään ovat autoja ja yksi helikopteri, joka saadaan lopulta näppärästi syöksymään suihkulähteeseen.


2. RocknRolla. (arvostelu)
The Wild Bunch (Gerar Butler, Tom Hardy, Idris Elba) lähtee kostamaan venäläisille, mutta homma menee pieleen. Sähläyksen keskellä yksi saa pippurisuihketta kasvoilleen ja venäläisten auto iskeytyy sisään urheiluliikkeeseen. Karkuun lähdetään juosten ja venäläisten lisäksi perään saadaan poliisit. Gerard Butler juoksee yhden venäläisen näännyksiin ja Idris Elba ajelee varastamallaan skootterilla.


3. Salt. (arvostelu)
Evelyn Salt (Angelina Jolie) karkaa CIAn käsistä, koska "somebody set me up". Hän kiipeää näppärästi ulos asuntonsa ikkunasta ja pakenee sitten juosten mm. Liev Schreiberia ja Chiwetel Ejioforia. Lopulta hän napaa moottoripyörän ja pääsee pakoon.


4. Butch ja Kid - auringonlaskun ratsastajat. (arvostelu)
Butch ja Kid (Paul Newman ja Robert Redford) ratsastavat jäljittäjiä karkuun ensin kahdella hevosella, sitten yhdellä ja lopulta kävellen. Matkan katkaisee kallionkieleke, jolta hypätään alas pitkän kinaamisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D