keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Tammy (2014)

Tammy (Melissa McCarthy) menettää työpaikkansa ja parisuhteensa, joten hän lähtee ongelmia pakoon road-tripille juopon isoäitinsä (Susan Sarandon) kanssa.

Kiva ja hauska elokuva. Etukäteen en odottanut leffalta yhtään mitään. Hyvät näyttelijät. Melissa McCarthy on loistava ja Mark Duplass ihana. Toni Collette on tällä kertaa tyhmässä roolissa (Se Toinen Nainen), mutta häntä haluaisin silti nähdä aina enemmänkin. Elokuvan on ohjannut näyttelijänäkin tunnettu Ben Falcone, joka tällä kertaa esittää Tammyn pomoa, ja joka on todellisuudessa Melissa McCarthyn mies.


***
Tammy (2014)
Ohjaus: Ben Falcone.
Pääosissa: Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Mark Duplass, Kathy Bates, Sandra Oh, Allison Janney, Nat Faxon, Toni Collette, Gary Cole, Dan Aykroyd, Ben Falcone.

5 kommenttia:

  1. Eikö sinustakin tunnu, että Ben Falcone on jokaisessa McCarthyn leffassa pienessä sivuosassa. Tässä sen nyt tietty ymmärtää, kun jätkä on ohjannut pätkän.

    Toni Collettesta puheen ollen, oletko jo nähnyt hänen uuden elokuvansa trailerin. Näin sen muistaakseni eilen ja olin todella vaikuttunut (ja tämä on paljon sanottu henkilöltä, joka ei pidä Drew Barrymoresta)

    https://www.youtube.com/watch?v=K5LdNvLXddA

    Minusta tuo leffa näyttää juuri sellaiselta, jonka oikein haluaisin nähdä. Ja uskon, että Collette tulee antamaan hyvän roolisuorituksen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ben Falconesta: Joo! Tuntuu! Just oikeesti mietin samaa!

      Toni Collettesta: En ollut tuosta kuullutkaan, kiitos vinkistä! Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja on kieltämättä hieman yllättävät näyttelijävalinnat. Drew Barrymore ja Paddy Considine pariskuntana, didn't see that one coming... Ja miksi Dominic Cooperin pitää olla joka leffassa..? Mutta Collette on ihana, miellyttävää kuulla häntä brittiaksentilla, ja ihan hänen takiaan voisin tuon katsoa. :)

      Poista
    2. Voi kauhea, en edes tiedä kuka on Paddy Considine... Täytyykin tarkastella asiaa. Ja itse pidän Dominicista, mutta ymmärrän kyllä pointtisi - aika hyvin hän onnistuu kiertelemään näitä sivuosia sitten Mamma Mian jälkeen. Mielenkiintoisempi onkin Colletten ja Cooperin parittaminen, sillä eikös ikäero ole jonkinlainen??

      Poista
    3. Ja kuinka virkistävää, että leffa, jossa on KAKSI naispääosaa ! !

      Poista
    4. Niin, oisko Collette reilusti Cooperia vanhempi? Haluaisin nähdä syöpäsairasta esittävän Colletten puolisona jonkun sympaattisemman kuin Cooper.

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! :D