tiistai 25. elokuuta 2015

Kohti uutta (2009)

Aviopari odottaa ensimmäistä lastaan ja lähtee reissuun ympäri Yhdysvaltoja, tavoitteenaan löytää paras paikka asua. Matkalla tavataan monenlaisia perheitä.

Joskus kauan sitten joku suositteli mulle tätä leffaa, eikä tää valitettavasti ollut niin hyvä kuin odotin. Jokaisen perheen tarina esitellään vuorollaan. Kehyksenä toimiva pääparin elämä ei silti tunnu kehittyvän mihinkään suuntaan. He lähtevät reissuun, koska heillä on helposti mukaan otettavat duunit, silti he eivät tee töitä matkan aikana juurikaan. Leffassa tarjottiin myös hieman ontuvat perustelut sille, miksi he eivät ole lähteneet matkalle jo aiemmin.

Elokuva vilisee nimekkäitä näyttelijöitä. Pääpari Maya Rudolph ja John Krasinski ovat kivoja. Parhaiten jäi mieleen Chris Messinan ja Melanie Lynskeyn esittämä pariskunta, joka ei saa omaa lasta. Sekä Maggie Gyllenhaal vaihtoehtoisine kasvatusmetodeineen.


***
Kohti uutta (Away We Go, 2009)
Ohjaus: Sam Mendes.
Pääosissa: Maya Rudolph, John Krasinski, Allison Janney, Jeff Daniels, Catherine O'Hara, Maggie Gyllenhaal, Chris Messina, Melanie Lynskey.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D