tiistai 17. huhtikuuta 2012

Movie Monday #43 - Tiimi

Movie Mondayn 43. haasteessa kysyin ketkä viisi leffahahmoa valitsisit taistelemaan pahiksia vastaan, koko maailman olevan uhattuna. Oma viisikkoni näyttää tältä:

1. Kaikkeen taisteluun tarvitaan rahoitusta ja siksi valitsen mukaan miljonääri Bruce Waynen. Hän nyt sattuu olemaan alteregoltaan Batman, joten hän voi myös hankkia porukalle kaikenlaisia leluja - aina nopeista autoista lähtien - ja tarpeen tullen vetää jotakuta turpaan. Brucen mukana matkaan lähtee mahdollisesti myös Alfred, tarjoilemaan koko porukalle teetä.


2. Likaisia hommia hoitamaan tarvitaan väkivahva kaveri, joka osaa tapella. Siksi Wolverine. Tällä mutantilla kasvaa teräskynnet käpälissä ja hänen haavansa parantuvat itsestään, joten hänet on erittäin vaikea tappaa. Sopii hyvin siis tähän tehtävään. Ja onhan se mukavaa että porukassa on joku aukomassa päätään. Wolverine tosin tuskin joisi Alfredin tarjoamaa teetä, vaan vaatisi olutta.


3. Lisää taisteluosaamista ja myös miekankäsittelytaitoa tiimiin tuo Kill Bill -leffoista tuttu The Bride. Ja pitäähän joukossa edes joku nainen olla. Tällä morsmaikulla ei ehkä ole Wolverinen kaltaista parantumiskykyä, mutta sitkeyttä ja periksiantamattomuutta sitäkin enemmän. Hänet voi ampua, hänet voi haudata elävältä, mutta häntä ei vaan saa tapettua.


4. Porukan johtaja ja aivot kaiken takana on Aaron Hotchner. Tämä Criminal Minds -sarjasta tuttu FBI:n profiloija, kenttäagentti, kouluttaja, tiimivetäjä ja entinen SWAT-tiimiläinen on kuin luotu johtamaan. Hän on työssään nähnyt kaiken. Hotch on erittäin älykäs ja pystyy hoitamaan rauhallisesti tilanteen kuin tilanteen. Ja tarvittaessa ampumaan jonkun. Hän saa myös puhelimella yhteyden Penelope Garciaan, mikä voi osoittautua hyödylliseksi.
   Aina kunnollinen Hotch pitää huolen protokollasta, tekee paperityöt ja puhuu päättäjät ympäri mikäli kolme edellämainittua tiimiläistäni sooloilevat liikaa. Ja jos siinä reissatessa ja maailmaa pelastaessa alkaa menneisyyden traumat painaa liikaa (Brucea, Wolverinea tai Bridea), kannattaa kääntyä Aaronin puoleen. Hän osaa kyllä kuunnella.


5. Joukon isähahmo ja salainen ase on Albus Dumbledore. Harry Potter -elokuvissa esiintyvän vanhuksen ulkoisen olemuksen ei kannata antaa hämätä, sillä puolikuun muotoisten silmälasien takaa katsoo maailman mahtavin velho. Tylypahkan koulun rehtorin kanssa ei kannata ryppyillä. Hän voi halutessaan taikoa jonkun rupisammakoksi. Tai ihan miksi tahansa. Dumbledore on mukana myös kulujen pienentämiseksi. Hänen seurassaan voi näppärästi ilmiintyä paikasta toiseen, mikä tekee matkustamisesta huomattavasti nopeampaa ja halvempaa.


Tiimidynamiikkaa ajatellen joukkioni ei ehkä ole paras mahdollinen. Kolme ensimmäistä eivät ole tunnetusti mitään joukkuepelaajia ja alfauroksia saattoi tulla valittua jokunen liikaa. Mutta koska Aaron Hotchner on kuin jeesusteippi, eli pystyy mihin vaan, uskon että hän saa tämänkin porukan aisoihin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D