keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Red Riding Hood (2011)

Red Riding Hood on huono elokuva, mutta ei ihan yhtä huono kuin samalle kohderyhmälle suunnatut Twilight-elokuvat. Joissa muuten Billy Burke esittää myös päähenkilön isää, kuten tässäkin.

Pääosassa nähtävä Amanda Seyfried on söpö kuin mikä. Söpiksiä ovat myös hänestä tappelevia poikia esittävät Shiloh Fernandez ja Max 'Jeremynpoika' Irons. Teini-kolmiodraama oli kuitenkin kovin epäkiinnostava. Kylä näytti koko ajan lavasteelta ja leffan värimaailma oli paikoin häiritsevä. En tajua miten Gary Oldman on saatu mukaan tällaisen roskaan. Oldmanin lisäksi leffan ehdoton valopilkku oli Julie Christie.


**
Red Riding Hood (2011)
Ohjaus: Catherine Hardwicke.
Pääosissa: Amanda Seyfried, Gary Oldman, Shiloh Fernandez, Max Irons, Billy Burke, Julie Christie.

9 kommenttia:

  1. Itehän pidin tästä edes hitusen enemmän, mutta Seyfriedin mukanaolosta minulle tuli sellainen "iskurepla" mieleen, että "Mitä sinun kaltaisesi nätti tyttö tekee tällaisessa elokuvassa?", Seyfried kun selvästi erottui muista näyttelijöistä. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos suosituksesta - vältän tätä siis kuin ruttoa. Tuli tuosta Oldmanista mieleen: kumpuaako sulla heti mieleen muita vastaavia "otetaan rahat pois pyörimästä" suorituksia?? Michael Caine tässä Mystery Island hommassa?! Marlon Brandon legendaariset sekunnit Supermanissa??

    VastaaPoista
  3. Niin ja se sieltä tuleva "iskurepla"-kommentti oli sitten multa. ;)

    VastaaPoista
  4. Tuli siis vielä Michael Cainesta mieleen... Mies kuulemma totesi oltuaan leffassa Jaws:Revenge, että ei ole nähnyt kyseistä elokuvaa. On kuitenkin nähnyt sen talon joka niillä rahoilla maksettiin ja se on kuulemma mahtava !! :)

    VastaaPoista
  5. Simo: Olisin tunnistanut. Oot muistaakseni tehnyt ton saman joskus ennenkin. ;D
    Erottuiko Seyfried siis mielestäsi positiivisesti? Ja ulkonäkönsä vai taitojensa puolesta?

    Traileririnki: Mulle on opetettu aikoinaan, että jos jokin keikka ei kiinnosta, pitää pyytää niin paljon palkkaa, että mikäli sut silti halutaan, eipähän ota päähän. Ehkä tähän pätee sama. ;)

    VastaaPoista
  6. Tiinanen, positiivisesti ja ulkonäkösyistä *puna*. Toki Seyfriedissä on jotain sellaista lämpöä, jonka vuoksi hänestä pitänyt, eikä näyttelijänäkään mitenkään huono.

    VastaaPoista
  7. Sivustakatsoja: Oot ihan oikeessa. Mä pidän Seyfriedistä myös ja verrattuna esimerkiksi leffan nuoret kollit olivat selvästi huonompia roolisuorituksissaan. Ja siis onhan hän nätti kuin mikä. :)

    VastaaPoista
  8. Itse en voi sietää Seyfriediä. Minusta hän näyttää aina siltä, kuin hänellä ei olisi kaikki muumit laaksossa - vähän liian hitaalta. Tai sitten aina vain yhdistän hänet hänen Mean Girls-hahmoonsa.... Ja tosiaan yksi niistä monista (negatiivista) ajatuksista, joka leffan aikana juoksi, oli, että miten nimet kuten Julie Christie ja Gary Oldman oli saatu vedettyä mukaan tälläiseen roskaan... Kaikkein eniten inhosin leffan päätöntä juonenkulkua. Tapahtumat oli sijoiteltu täysin irrationaalisesti toistensa perään. Järjetön elokuva ja sitä tiivistämään riittää tosiaan sanat: Onpa hölmö elokuva. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Red Riding Hoodin katsomisesta on sen verran aikaa, etten muista siitä oikeastaan mitään. Paitsi että se oli huono. Kuten nyt ehkä ois voinu arvata... ;)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! :D