keskiviikko 5. lokakuuta 2011

The Social Network (2010)


Facebookista kertova elokuva ei kuulosta kovin mielenkiintoiselta. David Fincher onnistuu kuitenkin pitämään katsojan mielenkiinnon yllä koko kaksituntisen elokuvan ajan.
   The Social Network on ennen kaikkea nörttielokuva. Se kertoo Harvardin fiksuista opiskelijapojista, jotka keksivät suositun nettiyhteisön ja tekevät sillä miljoonia. Vain tapellakseen myöhemmin oikeudessa noista miljoonista.

Elokuvan ehdottomasti miellyttävin näyttelijä on Andrew Garfield. Armeijavasaran eli Armie Hammerin esittämät kaksoset ovat suorastaan syötävän ihania. Jesse Eisenbergin esittämästä Mark Zuckerbergistä sen sijaan luodaan elokuvassa käsittämättömän ärsyttävä ja ylimielinen neropatti. Olisin toivonut jonkun vetävän kaveria vähän turpaan. Eikä Justin Timberlake ollut juuri miellyttävämpi. Lähinnä näiden superraivostuttavien hahmojen vuoksi haluan tuskin koskaan katsoa elokuvaa uudestaan.

Sitten kun mietitte, että miksi se yksi jannu on niin tutunnäköinen, niin Joseph Mazzello oli pikkupoikana Jurassic Parkissa.




***
The Social Network (2010)
Ohjaus: David Fincher
Pääosissa: Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Armie Hammer, Joseph Mazzello.

2 kommenttia:

  1. Iih, pikkupoika Jurassic Parkista, niinpä tietysti ^^! Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä. ;) "Toi on ollu lapsena jossain mut missä" mietin pitkään ja hokasinkin sen jo leffan aikana. Piti vielä IMDb:stä tarkistaa. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D