torstai 10. maaliskuuta 2011

Havaiji 5-0

Helmikuussa Nelonen alkoi näyttää keskiviikkoiltaisin amerikkalaista poliisisarjaa Havaiji 5-0.

Ilmeisesti minä ja armas puolisoni olemme ainoat suomalaiset, jotka alkoivat seurata sarjaa. Perustelut:
a) Huolimatta kovasta mainostuksesta Nelosella, kukaan lähipiirissäni ei ole kuullutkaan koko sarjasta.
b) Sarja on niin typerä, että eihän sitä kukaan järkevä katso.
c) Nelonen lopetti sarjan juuri eilisen jakson jälkeen, ihan kesken kauden.




Vuosina 1968-1980 Yhdysvalloissa pyöri alkuperäinen Hawaii Five-O, josta tehty re-make ilmestyi viime syksynä. Uusi sarja seuraa hyvin uskollisesti edeltäjäänsä- jopa tunnusmusiikki on sama. Ilmankos se kuulostaakin niin naurettavalta.


Ensimmäinen kausi on Jenkeissä vielä kesken. Yllättävää siis, että sarja nähtiin nyt jo Suomessa. Nelonen tosin esitti vain muutaman jakson ja jätti kauden kesken. What!? 

Ei sillä, sarja oli ihan pirun typerä, enkä jää sitä erityisesti suremaan. Mutta mielenkiintoista silti. Kiinnostuin sarjasta alun perin pääosassa olevan Alex O'Loughlinin takia. Sen jälkeen minut veti telkkarin ääreen lähinnä sarjan tarjoama silmänruoka (lue: miehet ja maisemat), sekä se että morkkasimme sarjaa mieheni kanssa yhteisvoimin. Pitäähän pariskunnilla olla yhteisiä harrastuksia.

Alex O'Loughlinin kanssa sarjassa seikkailevat Scott Caan, Daniel Dae Kim ja Grace Park. Havaiji 5-0:sta tulee tuskin koskaan suurta hittiä tässä maassa - ainakaan jos kaudet pitää katsoa tällä tavalla osissa! - mutta ai että niitä rantoja oli kiva katsella. Tahtoo Havaijille!



Onko joku muu katsonut sarjaa?

5 kommenttia:

  1. Alex O'Loughlin on nätti kuin mikä, mutta mies ei osaa näytellä tippaakaan. Itse asiassa tässä sarjassa, jota ehdin nähdä puolikkaan jakson verran mies on parhaimmillaan, koska naama on kokoajan stoalaisen peruslukemilla. Esim. Moonlighting sarjassa mies oli aivan karmaisevan huono... tosin katsoin koko sarjan alusta loppuun siitäkin huolimatta, kun mies on niin namunen muutoin... ;).

    VastaaPoista
  2. Katsoin Moonlight:n ja netin kautta olen katsonut kaikki tähän asti ilmestynee Hawaii Five-0:n jaksot. Olen aivan koukussa kyseiseen sarjaan :D Harmi, että Suomessa ei ymmärretty hyvän päälle.
    Tuolta netistä tuli myös katsottua kaikki Three Rivers:n jaksot. Ihan katsottava sarja, mutta ehkä hieman pliisu.
    Alex O´Loughlin on super sexy tyyppi!!!

    VastaaPoista
  3. Kyllä; kuuma, kuuma on! Mielestäni Varasuunnitelmassa oli myös ihan ok.

    VastaaPoista
  4. Mielestäni Alex on todella hyvä näyttelemään ja Moonlight oli erittäin ihana sarja <3!!!! Ja onhan hän hyvän näköinenkin ;) . Toivottavasti Havaiji 5-0 palaisi Suomenkin televisioiden ruutuun.

    VastaaPoista
  5. Itte oon iha rakastunu tuoho sarjaa! Nyt loppu tuo kakkoskausi JIM-kanavalla, ja oottelen ja toivon, että ne alottaisi näyttämmää sitä 3. kautta Suomessaki! USA:ssahan ku on menossa jo 4.kausi, joten ne vois ihan hyvin alottaa tuon kolmosen jo.. Ja Ruudussa Havaiji 5-0 oli yksi katsotuimmista sarjoista, joten miksi ei voisi jatkaa näyttämistä??

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D