sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Odotetuimmat jatko-osat




1. The Dark Knight Rises

Christopher Nolan on ohjannut kaksi erittäin onnistunutta Batman-elokuvaa (Batman Begins ja Yön ritari) ja kolmas osa on nyt tekeillä. Ainakin toistaiseksi leffa kulkee nimellä The Dark Knight Rises. Odotukset ovat kieltämättä kovat. Yön ritarista on jo nyt tullut klassikko ja se on yksi parhaita elokuvia kautta aikojen. Kaikki varmasti muistavat Heath Ledgerin hienon roolisuorituksen. Näillä näkymin Jokerin kenkiin ei ole hyppäämässä ketään, mikä onkin ihan fiksu valinta. Ovat nimittäin valtavat kengät täytettäviksi ja fanit teilaisivat suorituksen kuitenkin. Peruskastin lisäksi tulevaan elokuvaan on kiinnitetty myös Tom Hardy, jippii! Odotamme mielenkiinnolla. Elokuva IMDb:ssä.




2. James Bond

Kaksi edellistä Daniel Craigin tähdittämää Bond-elokuvaa ovat olleet menestyksiä. Casino Royale ja Quantum of Solace ovat tuoneet uuttaa eloa agenttiin. Elokuvat tehtiin kahden vuoden välein, viimeisin 2008. Tuolla tahdilla seuraavan bondin pitäisi tulla ulos tänä vuonna, mutta toistaiseksi elokuvalla ei ole ohjaajaa eikä rahoitusta. Produktio on venähtänyt tuotantoyhtiö MGM:n rahavaikeuksien vuoksi niin, että lopulta ohjaaja Sam Mendes lähti lätkimään. On myös spekuloitu Daniel Craigin jatkoa pääroolissa ja jossain vaiheessa koko elokuvan teko oli vaakalaudalla. Voi että kun saisivat asiansa järjestykseen, täällä ainakin yksi fani odottaa malttamattomana. Elokuva IMDb:ssä.



3. Sherlock Holmes

Tämän vuoden tammikuussa ensi-iltansa saanut Sherlock Holmes oli huipputapaus ja Guy Richie on yksi lempiohjaajistani. Onnekseni hän on tekemässä jo Holmesin seikkailuille jatko-osaa. Tämän hetkisen tiedon mukaan elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa 2011. Elokuva IMDb:ssä.



4. Kauhea kankkunen

Viime vuonna valmistunut Kauhea kankkunen on ehdottomasti yksi hauskimpia elokuvia mitä on tehty vähään aikaan. Ykkösenkin ohjannut Todd Phillips on tekemässä kovalla tohinalla jatko-osaa, jonka pitäisi tulla ulos niinkin pian kuin toukokuussa 2011. Kärkinelikon lisäksi mukana menossa on mm. Lian Neeson, jee! Elokuva IMDb:ssä.


5. Star Trek

J.J. Abramsin ohjaamaa ensimmäistä Star Trek elokuvaa hehkutinkin jo täällä. Huhujen mukaan Abrams ohjaa kakkosenkin ja suurin osa perusmiehistöstä on jo kiinnitetty leffaan. Ensi-ilta on näillä näkymin kesällä 2012. Elokuva IMDb:ssä.


6. Kick-Ass 2: Balls to the Wall.

Kick-Ass oli pirun viihdyttävä ja hieno osoitus ohjaaja Matthew Vaughnin ja käsikirjoittaja Jane Goldmanin osaamisesta. (Kuten Stardustkin.) He ovat yhdessä tekemässä elokuvalle jatko-osaa, jonka pitäisi tulla ulos joskus vuonna 2012. Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan tarinaa viedään, sillä ykkösosa sai ihan selkeän loppuratkaisun. Elokuva IMDb:ssä.


7. X-Men: First Class

Sattumalta seuraavan X-Men -elokuvankin puikoissa heiluu Matthew Vaughn ja Jane Goldman, joten olen tästä vähintäänkin innoissani. Olen pitänyt kovasti tähän mennessä tehdyistä exmeneistä - kaksi niistä löytyy omasta leffahyllystäkin. First Class ilmeisesti palaa trilogian juurille ja kertoo hahmojen nuoruusvaiheista. Tosin olen skeptinen sen suhteen, miten hyvin James McAvoy tulee onnistumaan Charles Xavierina. Mukana myös Kevin Bacon, sekä Vaughnin luottonäyttelijä Jason Flemyng. Leffa on tulossa ensikesänä. Elokuva IMDb:ssä.


8. X-Men Origins: Wolverine 2

Toisen Wolverine-elokuvan ohjaa Darren Aronofsky ja Hugh Jackman palaa jälleen kuuluisimpaan rooliinsa. Juuri muuta en sitten tiedäkään, paitsi että leffa on tosiaan tulossa. Todennäköisesti siis kestää ainakin vuoteen 2012. Ensimmäisen elokuvan arvosteluElokuva IMDb:ssä.


9. Bridget Jones

Kolmannen Bridget Jones -elokuvan tekemisestä on liikkunut huhuja jo pitkään. Helen Fieldingin kirjojen pohjalta tehtiin kaksi aiempaa elokuvaa, mutta kirjailijan tekstejä on ilmestynyt lehdissä enemmänkin, joten materiaalia kuulemma riittää. Aiemmat elokuvat ovat romcomien parhaimmistoa, joten katselisin sankarittaren toilailuja mielelläni enemmänkin.



10. Avatar

Avatar tuli ulos viime vuonna ja nyt ohjaaja James Cameron on jo kovaa vauhtia tekemässä jatko-osia. Ei siis vain yhtä, vaan kahta. Ensimmäistä osaa valmisteltiin kymmenen vuotta, joten saa nähdä mitä tuleman pitää. Avatar oli kyllä erittäin hyvä ja onnistunut elokuva, mutta lieneeköhän kaikki paukut jo käytetty.

2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus, oon itsekkin miettinyt kirjoittavani jatko-osista (vähän jo miettinyt tota Hangoveria!). Cool blogi muutenkin! :-)

    http://5plitreel.wordpress.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hauskaa saada uusia lukijoita. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D