torstai 10. kesäkuuta 2010

Johnny Depp

Johnny Depp, syntynyt 9.6.1963. Hän on ajankohtainen, koska täytti siis eilen vuosia. Depp on näyttelijä, jonka leffoja oon oikeesti nähnyt vasta viime vuosina ja oon koko ajan vakuuttuneempi miehen neroudesta. Työskentelystään tulee vähän mieleen Anthony Hopkins tai John Malkovich. Ymmärrän myös miksi Deppiä pidetään seksikkäänä, vaikka hän ei omalla hottentotti-listallani olekaan.

Totesin, että mua kiinnostaa hyvin vähän näyttelijöiden siviiliminä (Mark Strong on oikeesti ainoa poikkeus). Korkeintaan otan selvää ovatko naimisissa, mutta that's it. Siksipä keskityn tässäkin tähän työpuoleen.

En ole nähnyt läheskään kaikkia Deppin elokuvia. Esimerkiksi Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa on edelleen näkemättä. From Hell, Sleepy Hollow, Salainen ikkuna ja Public enemies olivat pettymyksiä. Pirates of the Caribbean -leffoissa ei ole oikein muuta mielenkiintoista kuin Deppin roolisuoritus, joka on ihan mahtava. Yksi parhaista rooleistaan on elokuvassa Jali ja suklaatehdas. Sweeney Todd ja Finding Neverland ovat suurimpia suosikkejani Deppin leffoista. Minulle hän tulee varmaan aina olemaan J.M. Barrie.


Saksikäsi Edward, 1990



Sleepy Hollow, 1999


From Hell, 2001



Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous, 2003



Salainen ikkuna, 2004



Finding Neverland, 2004



Jali ja suklaatehdas, 2005



Sweeney Todd - Fleet Streetin paholaisparturi, 2007



Public enemies, 2009


Liisa Ihmemaassa, 2010

2 kommenttia:

  1. oi, täälläkin deppiä.
    Burtonin kanssa tehdyt yhteistyöt on aika pitkälti mun depp-lempparileffojen kärkipäässä, uusin liisa vain näkemättä. Siinä mies jonka naama on saatu muokattua kyllä ihan uskomattomiksi :D
    "Still sexy, even if he is old enough to be your dad" :D

    VastaaPoista
  2. Yhdyn Pian kommenttiin, että Burtonin ja Deppin yhteistyöstä on tullut hienoja tuloksia.

    Ja jos Tiinanen et Gilbert Grapea ole nähnyt, suosittelen, sillä se on hyvä. Ja siinä on Deppin lisäksi aivan mahtava roolisuoritus Leonard DiCapriolta.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D