tiistai 2. maaliskuuta 2010

Tulossa: Liisa Ihmemaassa

Enää pari viikkoa odotusta jäljellä! Tim Burtonin ohjaama Liisa Ihmemaassa tulee ensi-iltaan perjantaina 12.3. Nimiroolissa nähdään Mia Wasikowska. Tässä ihan mahtava traileri: (jos ei pelitä, niin YouTubesta löytyy)


Elokuva on varmasti visuaalinen mestariteos. Jännitystä on mukana ainakin sen verran, että ikäraja on 11. Hyvä niin, sillä jo jotkut hahmot saattavat olla pienimpien mielestä pelottavia. Ja kun on vielä 3D-leffa.


Mielenkiintoista, että mukana ovat tosiaan Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman ja Timothy Spall, jotka olivat kaikki mukana myös Burtonin leffassa Sweeney Todd.

Pitää ehkä mennä poikkeuksellisesti leffateatteriin jo heti avausviikonloppuna, jos vain töiltäni joudan. Maltan tuskin odottaa! :)

3 kommenttia:

  1. Ai että, tätä on kyllä odotettu! Itsekin taidan yrittää päästä leffaan niin pian kuin mahdollista, sen verran hienolta tämä vaikuttaa. Ja kivaa päästä katsomaan jokin muukin kuin Avatar 3D:nä :)

    VastaaPoista
  2. Näin tämän tänään ja voin sanoa, että kyllä sitä kannattaa odottaa :) Elokuva on totaalisen ihana ja olisin voinut katsoa sen uusiksi vaikka saman tien.

    VastaaPoista
  3. Voi Paivi, vähän oon kateellinen! En ole mitään leffaa vähään aikaan odottanutkaan näin paljon. *laskee päiviä*

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D