perjantai 5. maaliskuuta 2010

Möröt vastaan muukalaiset (2009)

Susan (Reese Witherspoon) ja Derek (Paul Rudd) ovat menossa naimisiin. Juuri ennen häitä taivaalta putoaa meteoriitti suoraan Susanin päälle. Susan saa jonkinlaista säteilyä, joka muuttaa hänet jättikokoiseksi ja antaa hänelle valtavat voimat. Valtio telkeää Susanin salaiseen yksikköönsä yhdessä muiden mörköjen kanssa.


Animaation laatu on jälleen huikeaa. Tarinaltaan tämä ei kuitenkaan ole lasten leffojen parhaimmistoa. Susan on aika moderni naissankari, joka antaa pahiksille pataan. Hauskimmat hahmot olivat ehdottomasti B.O.B (Seth Rogen) ja Tohtori Torakka (Hugh Laurie).


Katsoin tämän bluraylta ja mukana oli myös B.O.B:n oma lyhytanimaatio 3D:nä. Olin tosi yllättynyt 3D:n huonosta tasosta näin kotioloissa, lieneekö sitten vika mukana olleissa halpislaseissa. Ei ollut mitään leffateatteriin verrattuna, joten en katsonut tuota edes loppuun - lyhyydestään huolimatta.




Traileri löytyy täältä.


**
Möröt vastaan muukalaiset (Monsters vs Aliens, 2009)
Ohjaus: Rob Letterman, Conrad Vernon.
Pääosissa (äänet): Reese Witherspoon, Hugh Laurie, Seth Rogen, Will Arnet, Kiefer Sutherland, Paul Rudd.

2 kommenttia:

  1. Näin tämän New Yorkissa IMAXissa viime keväänä ja olihan se täynnä kivoja 3D-efektejä, mutta muuten oli aikalailla että plääh.

    Koti-3D-tekniikka on kyllä ihan perästä: punaviherlaseilla häviää kaikki värit ja kokemus on yhtä mössöä. Pari kertaa olen kokeillut (mm. Coraline), ja se riittää - kotona katson leffani 2D:nä :)

    VastaaPoista
  2. Jep, oon 3D-stä ihan samaa mieltä. Leffateatterissa on komean näköistä, mutta kotona se lähinnä häiritsi. Että 2D:tä mullekin, kiitos. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D