perjantai 5. maaliskuuta 2010

Top 5: Huonoimmat leffat ikinä

Aloin miettiä huonoimpia leffoja mitä oon ikinä nähnyt, eikä tehtävä ollutkaan ihan helppo. Karseimmat pätkät kun tietysti yrittää unohtaa. Karsin listalta myös sellaiset, jotka ovat huonoudestaan huolimatta olleet edes jotenkin viihdyttäviä (kuten esimerkiksi Lumottu Ella, hehee). Lopulta sain kuitenkin valikoitua joukosta ne kaikkein surkeimmat. Enjoy!

En ole mikään kauhuleffojen asiantuntija, sillä uskallan katsoa niitä hyvin harvoin, mutta jopa minä ymmärsin, että See No Evil (2006) oli todella huono. Katsottiin tämä kaveriporukalla kun leffa oli juuri tullut dvd:lle. Ja oltiin sentään kaikki yhtä mieltä sen surkeudesta. Puolen tunnin jälkeen muistan kysyneeni: "Tapahtuukohan tässä leffassa mitään?" Ällöttävää väkivaltaa oli juu, mutta ei juuri muuta.


Elokuvan Kohtalokas ystävä (New Best Friend, 2002) oon nähnyt joskus vuosia sitten, mutta kummasti se on syöpynyt mieleen. Lähinnä siksi, että se oli siihenastisen elämäni huonoin leffakokemus.


Edes Colin Firth ei pystynyt pelastamaan Traumaa (2004). Hän esitti miestä, jonka vaimo oli muistaakseni kuollut ja tietysti miehellä alkoi viirata pahasti. Suurin osa leffasta oli hyvin sekavaa, eikä vaimo lopulta ollutkaan kuollut. Tämänkin olen katsonut dvd:ltä ja kelaustoimintoa tuli käytettyä.


Yksi pahimpia pettymyksiä oli Zohan (You Don't Mess with the Zohan, 2008). Selvästikään en ymmärtänyt elokuvan huumoria. Tuntemukset olivat leffan jälkeen lähinnä: "Loppuihan se vihdoin".


Kaikista huonoista huonoin on ehdottomasti ollut kauhuleffa Ei paluuta (Sublime, 2007). Siinä Tom Cavanaghin esittämä mies menee sairaalaan jotain rutiinioperaatiota varten, mutta herätessään nukutuksesta häneltä onkin poistettua ties mitä elimiä. Sairaalassa on tietysti outo lääkäri, seksikäs hoitaja (joo, jonka kanssa päästään sänkyyn) ja salaperäinen remontissa oleva osasto... Huokaus.

3 kommenttia:

  1. Minä en valitettavasti ole nähnyt näistä yhtäkään. Mutta yleensähän se on niin, että huonot kauhuelokuvat ovat todella huonoja.

    VastaaPoista
  2. Minä katson ilmeisesti yleisesti ottaen paljon huonompia elokuvia, kun yksikään noista ei pääse minulla edes lähelle huonoimman elokuvan titteliä. Mikä ei tietenkään tarkoita ettäkö jokin See No Evil olisi minustakaan laisinkaan hyvä.

    Tuo New Best Friend on kylläkin vielä näkemättä, vaikka sekin on pölyyntynyt hyllyssä jo vuosia. Nyt sekin rupesi kuulostamaan mielenkiintoiselta, jos se kerran yltää jollakin huonoimpien listalle.

    VastaaPoista
  3. Makuasioita, makuasioita... Monien mielestähän esimerkiks tuo Zohan on ihan sairaan hauska ja mun mielestä täyttä kuraa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D