torstai 25. maaliskuuta 2010

I'll be there for you, when the rain starts to fall...



Frendit on tällä hetkellä ehkä lempparisarjani. Yksi niitä harvoja, joita jaksan seurata uudestaan ja uudestaan. Se saa mut aina nauramaan ääneen ja kaikki hahmot tuntuu niin tutuilta. En ole edellenkään nähnyt kaikkia jaksoja, mutta sarja alkoi tällä viikolla taas alusta Subilta ja tallentava boxi on valmiina. :) Haluaisin kuitenkin kaikki tuotantokaudet omaksi.



Tällä hetkellä suosikkijaksoni on kaudelta viisi, The One Where Everybody Finds Out. Jaksossa kaikille selviää, että Chandlerillä ja Monicalla on suhde. Alla olevat kuvat ovat tuosta jaksosta.

4 kommenttia:

  1. Ai että, Frendit on yksi harvoista sarjoista, joita rakastan vielä vuosia sen loppumisen jälkeenkin! Kaikki jaksot on bokseina hyllyssä ja niitä tulee katseltua aina tasaisin väliajoin. Ja minusta on mahtavaa, että kaikki kuusi päähahmoa pysyivät mukana alusta loppuun!

    Lempijaksoja on vaikeaa nimetä, mutta tykkään hirmuisesti Chandler/Joeyn ja Monica/Rachelin vedonlyönneistä, joissa jälkimmäiset lopulta menettävät asuntonsa. Yksi suosikkini on myös jakso, jossa kaikki kuusi ovat lähdössä johonkin Rossin tylsään tilaisuuteen juhlapuvuissa, mutta runsaiden ongelmien takia lähtö hieman viivästyy.

    Ihana sarja kuitenkin. Kiitos muistuttamisesta, voisinkin taas aloittaa katsomisen alusta :D

    VastaaPoista
  2. Minä RAKASTAN Chandler Bingiä ;O)

    VastaaPoista
  3. Joo, ja mä rakastan Ross Gelleriä! :D

    VastaaPoista
  4. Frendit on ihan mahtava sarja ja yksi munkin lemppareista. Hankin kaikki tuotantokaudet pari vuotta sitten omakseni ja vaikka oon nähnyt kaikki jaksot varmaan miljoona kertaa, ne onnistuu naurattamaan edelleen. Tähän sarjaan ei koskaan kyllästy.

    Ross on miehistä komein ja ihanin, mutta Chandlerilla on maailman paras huumorintaju joten en osaa valita noiden kahden väliltä. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D