perjantai 12. helmikuuta 2010

Tulossa: Leap year - Karkausvuosi

Vielä tän kevään aikana on tulossa leffateattereihin romanttinen komedia Leap year - Karkausvuosi (ohjaus Anand Tucker, kuka hän sitten lieneekään). Kiinnostavan elokuvasta tekee se, että pääosissa ovat Amy Adams ja Matthew Goode, jotka muuten molemmat ansaitsisivat ihan omat postaukset.

Amy Adams on Anna, joka odottaa miesystävänsä Jeremyn (Adam Scott) kosintaa. Sitä ei tule ja lisäksi mies lähtee työmatkalle Irlantiin. Anna päättää lähteä perässä ja käyttää hyväkseen karkauspäivää, jolloin nainen saa kosia miestä. Matkaan tulee tietysti mutkia ja Anna päätyy ihan toisen miehen (Matthew Goode) kanssa matkalle. Sen nyt voi jo arvata kuinka siinä käy ja kuka lopulta kosii ja ketä.

Eipä leffassa varmaan muuta ihmeellistä olekaan kuin nuo näyttelijät. Tykkään Amy Adamsista ja varsinkin Matthew Goodesta kovasti. Miksi, oi miksi tää ei vois jo olla leffateatterissa?!


Leffan ensi-ilta Suomessa on 16.4.2010. Sitä odotellessa voi käydä kurkkaamassa trailerin täältä.

2 kommenttia:

  1. Leap Year on viihdyttävä romanttinen komedia, jonka itse arvioin aiemmassa blogissani kolmen tähtösen arvoiseksi.

    Amy Adams lukeutuu omiinkin suosikkeihini. Hän on raikas kasvo, ja kaikessa viattomassa olemuksessaan todella säkenöivä nuori näyttelijätär. Minulle sen sijaan Matthew Goode ei entuudestaan ollut niin kovin tuttu kasvo, mutta ihastuin kyllä, kovasti!

    Itse juoni on hiukan ennalta-arvattavissa ja sisältää jonkun verran kliseitä ja pienimuotoista rönsyilyä, mutta toimii kyllä ihan kiitettävästi loppuun saakka.

    Kerrohan sitten, mitä tästä pidit, kun olet käynyt leffan katsomassa.

    VastaaPoista
  2. Moikka ja kiitos kommenteista! :)

    Joo, yleensähän tälläset leffat on erittäin ennalta-arvattavia, että en odotakaan mitään maailman älykkäintä leffaa. Mutta tällaset on tosi viihdyttäviä ja vievät hyvin pois arjesta.

    Varmasti kerron mitä tästä pidän, kunhan nyt tulis teattereihin täällä. I can't wait! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D