torstai 11. helmikuuta 2010

Kuka sanoo tahdon (1997)

Katsoin tosi pitkästä aikaa tämän ysärihitin, alkuperäiseltä nimeltään My Best Friends Wedding. Julia Robertsilla on vielä kiharat hiukset ja Cameron Diaz näyttää tooosi nuorelta. Leffa oli aikoinaan Rupert Everettin läpimurto.

Julianne (Julia Roberts) saa kuulla, että vanha ystävänsä Michael (Dermot Mulroney) on menossa naimisiin. Julianne päättää, että haluaakin miehen itselleen ja lähtee estämään häät. Cameron Diaz esittää täydellistä morsianta. Tavalliseen tapaan monien hauskojen kommellusten jälkeen päästään loppuratkaisuun.



Kuka sanoo tahdon on ihan tusinaviihdettä, mutta jo pelkästään nostalgisuuden nimissä katsoin tän mielelläni uudestaan. Leffassa on täysin naurettavia kohtauksia, jotka on kuitenkin jääny mieleen varmaan ikuisiksi ajoiksi. Kuten esimerkiksi siirappinen alkutunnari ja vielä siirappisempi yhteislaulukohtaus. (Oikeesti, kohtaukset joissa toisilleen ventovieraat ihmiset alkaa kollektiivisesti laulaa, sais kieltää lailla. Ellei sitten kyseessä ole musikaali.)

Mutta ehdottomasti tästä leffasta tekee katsomisen arvoisen Rupert Everettin rooli Juliannen homoystävä Georgena. Mies on komea, hauska ja charmikas. :)

Katsokaa traileri täältä.




***
Kuka sanoo tahdon / My Best Friends Wedding (1997)
Ohjaus: P.J. Hogan
Pääosissa: Julia Roberts, Dermot Mulroney, Cameron Diaz, Rupert Everett.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D