keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Downton Abbey, 6. kausi (2015)

Sarjan kuudes ja viimeinen kausi järjestää kaiken kuntoon. Tekijät selvästi tietävät lopun lähestyvän, sillä orastavia parisuhteita kurotaan kasaan oikein olan takaa, ja hahmot alkavat olla samaa mieltä kaikesta. Fanin silmin tämä on kuitenkin mukavaa katsottavaa. Olen oikein iloinen että Mary ja Edith saivat molemmat onnellisen loppunsa. Väkinäiseltä sen sijaan tuntui esimerkiksi Mrs Patmoren ja Mr Masonin alkava ystävyys. Mrs Hughes'n ja Mr Carsonin rakkaustarina on mukava, mutta didn't see that coming. 

Onneksi sentään Mary ja Edith ottavat kauden loppupuolella yhteen ihan huolella. Vaikka Mary onkin yksi lempparihahmojani, hän osaa edelleen olla todella paska ämmä. Pidin kovasti siitä että päätöskauden suuuuret häät olivat Edithin, eivätkä Maryn. Ihanaa miten Edithistä tulikin yhtäkkiä se kulmakunnan rikkain mimmi. Sarjan alkupuolella Edith oli surkea valittaja, mutta sarjan edetessä hänestä kasvoi vahva nainen.

Thomas sai täydet sympatiani ja olen erittäin iloinen siitä miten hänelle lopulta kävi. Lord Cranthamin saama sairaskohtaus oli kammottavaa katsottavaa. Lähinnä koska se oli tämäntyylisessä sarjassa yllättävää, kaikessa karseudessaan. Hieman alkoi jurpia samankaltaiset nimet: Carson, Clarkson, Crawley, Grantham.

Aiemmat kaudet täällä: yksi, kaksi, kolme, neljä ja viisi.


****
Downton Abbey, 6. kausi (2015)
Creator: Julian Fellowes.
Pääosissa: Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Jim Carter, Maggie Smith, Penelope Wilton, Brendan Coyle, Joanne Froggatt, Samantha Bond, Allen Leech, Lily James, Matthew Goode.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D