perjantai 7. syyskuuta 2012

The Expendables 2 (2012)

Ykkösosaan verraten The Expendables 2 on enemmän räiskettä, enemmän toimintatähtiä ja enemmän vitsejä viitaten legendaarisiin (vanhoihin) toimintaelokuviin. Tarinallisesti leffassa ei ole päätä eikä häntää.

Pidin edellisestä elokuvasta ihan vilpittömästi. Se oli onnistunutta viihdettä. Syltty ei ole enää ohjaajan saappaissa, enkä olisi ikinä uskonut sanovani sitä huonoksi asiaksi. Ainakin Sylttyn leffa oli pari vuotta sitten parempi kuin Simon Westin nyt. Liam Hemsworth oli mukavasti söpöyttämässä porukkaa. Piristävää oli myös se, että näyttelijät esittivät sitä kansallisuutta, jota ovat oikeastikin.

Leffateatterin salissa taisi olla lisäkseni kaksi muuta naista. Ennakko-odotukset olivat aika korkealla, mutta en innostunut leffan edetessä niin paljoa kuin hurraavat mieskatsojat, jotka elokuvan loputtua intoutuivat taputtamaan. Vaikka siis leffasta selvästi myös pidettiin, toivon ettei kolmatta leffaa enää tehdä. Nämä bileet on jo nähty.


***
The Expendables 2 (2012)
Ohjaus: Simon West.
Pääosissa: Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D