torstai 6. syyskuuta 2012

Poimintoja telkkaritarjonnasta

Katson telkkaria aika vähän. Ei sillä, että olisin mitenkään televisiotarjonnan yläpuolella, en vaan ehdi. Mielummin katson leffoja, sillä elokuvan loputtua ei tarvitse odottaa seuraavaa jaksoa ja yrittää muistaa milloin se tulee ja miltä kanavalta. Tästä syystä en yleensä tiedä mitään tv-sarjoja, enkä varsinkaan ole niitä seurannut. Kuluneen viikon sisään on kuitenkin osunut kolme mainittavan arvoista tv-asiaa, niin hyvässä kuin pahassa.

Elokuvan tarina. Dokumenttisarja, sunnuntaisin klo 21, Yle Teema. Sarjassa on 15 osaa. Ensimmäinen tuli jo viime sunnuntaina, mutta sen ehtii vielä katsoa Yle Areenasta. Mielenkiintoista asiaa, vaikka kertojaääni olikin aluksi ärsyttävä. Ajattelin katsoa loputkin osat silkasta mielenkiinnosta aihetta kohtaan. Jos muistan.

Laiva. JIM:ltä (muistaakseni) arki-iltaisin tuleva tosi-tv-sarja Tallinnan laivalta. Sarja taisi alkaa maanantaina. Odotin jotain Lentokenttä-sarjan tyylistä mielenkiintoista kuvausta työntekijöiden näkökulmasta, jotta pääsisi näkemään millaista on työskennellä laivalla ja millaisia tilanteita työntekijät joutuvat kohtaamaan. Ensimmäinen jakso oli niin epäkiinnostava, että en jaksanut katsoa sitäkään loppuun asti. Tyhjänpäiväisille matkustajille annettiin liikaa ruutuaikaa. Katso jos kiinnostaa kun järvenpääläinen eläkeläinen pelaa pelikonetta.

Criminal Minds. Jihaa! Crimikset jatkuvat jälleen! Keväällä Nelonen jätti sarjan 7. kauden tyhmästi kesken. Nelosen sivuilta löytyi kuitenkin tieto, että kauden ennennäkemättömät jaksot jatkuvat 6.9. joka on siis tänään. No mutta, jostain ihmeen syystä Nelonen näyttää seuraavina kolmena torstaina kolme ensimmäistä jaksoa sarjan 6. kaudesta ja vasta sitten jatkuu 7. kausi siitä mihin keväällä jäätiin. Omituista, mutta pitää kelvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D