sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Transit (2012)

Pahikset ryöstävät ison määrän rahaa. Saalis pitää saada tiesulkujen ohi, joten säkillinen seteleitä piilotetaan lomailevan perheen autoon. Ongelmia ilmenee siinä vaiheessa, kun rahat pitäisi saada takaisin perheen tavaroista.

Voi elämä, en kestä näitä dvd-kansia jotka lupailevat leffan sisällöstä ihan mitä sattuu. Takakannen perusteella saa sen käsityksen, että perheenisä on John Rambon kaltainen kovanaama, joka alkaa laittaa pahiksia kappaleiksi. Isän hämärä menneisyys on kyllä jotain paljon kesympää.

Kun päätähtinä on Jim Caviezel ja James Frain, voi melkein arvata roolijaon. Caviezel kilttinä sankarina ja Frain inhottavana paskiaisena on hieman kulunut asetelma. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä Frain esittämässä keskiluokkaista isää, joka kaahaa pankkirosvoja pakoon farmariautolla.

Perhe ei saanut sympatiaani. Isä oli rassukka, äiti idiootti ja nuorempi pojista ärsyttävä. Äiti tarttui vakuuttavasti aseeseen leffan loppupuolella, mutta jumputtava teknomusiikki toimintakohtauksissa oli raivostuttavaa.



***
Transit (2012)
Ohjaus: Antonio Negret.
Pääosissa: Jim Caviezel, James Frain, Elisabeth Röhm, Ryan Donowho, Harold Perrineau, Sterling Knight, Jake Cherry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D