sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sinun numerosi? (2011)

Muistan Anna Farisin pääasiassa Scary Movie -sekoiluista ja olen aina pitänyt häntä ärsyttävänä. Mutta tällä kertaa hän oli oikeasti hauska. Sinun numerosi? oli pitkästä aikaa romanttinen komedia, joka oikeasti nauratti. Ne Farisin vaihtuvat aksentit olivat ihan parasta.

Farisin esittämä Ally on hyvin perinteinen romcom-sankaritar. Kun elämä menee alamäkeä, pitää löytää aviomies. Vain tosirakkaus voi pelastaa. Oma miehenmetsästys on jopa siskon häitä tärkeämpää. Ally oli kuitenkin hauska hahmo ja ystävyytensä naapurin Colinin (Chris Evans) kanssa mukavaa katsottavaa. Kun näiden kahden välillä vihdoin alkoi tapahtua, leffa vähän lässähti. Loppupuoli elokuvasta olikin hyvin perinteistä romcomia. Katsoja vain odottaa pääparin menevän yhteen, jotta leffa loppuisi.

Elokuva pohtii kuinka monta seksipartneria on liikaa. Tai yrittää pohtia. Tekopyhää jeesustelua siis. Siinä missä nainen potee morkkista 19 kumppanista, mies kaataa naisia kuin heinää. Ai niin, mutta tosirakkaus voi sitten pelastaa molemmat. Hohhoijaa.

Leffa oli kuitenkin itselleni yllättävän positiivinen kokemus, ottaen huomioon että kumpikaan pääosanäyttelijöistä ei ole erityisesti sydäntäni lähellä. Vaikka onhan Chris Evans tietysti söpö kuin mikä ja esiintyikin elokuvassa kiitettävän monta kertaa ilman paitaa.


***
Sinun numerosi? (What's Your Number?, 2011)
Ohjaus: Mark Mylod.
Pääosissa: Anna Faris, Chris Evans, Blythe Danner.

3 kommenttia:

  1. Mä sain kanssa Farris-yliannostuksen jossain vaiheessa, mutta tykkäsin naisesta höttöisessä House bunny - elokuvassa. Täytyy tämäkin katsastaa.

    VastaaPoista
  2. Okei... Suhtaudun silti House Bunnyyn melkoisen skeptisesti, jos sallit? ;)

    VastaaPoista
  3. Sallitaan :). Spookyä, mutta The House Bunny tulee näköjään par'aikaa TV5:ltä! Spooookyyyyy...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D