torstai 18. elokuuta 2011

Movie Monday #12 - Parhaista parhain

Heitin Movie Mondayn aiheeksi tällä viikolla lempinäyttelijän. Aihetta ehdotettiin ja itselläni on tietysti vastaus valmiina; Mark Strong. Vuosi sitten näihin aikoihin väsäsin miehestä kattavan tietopaketin, joka löytyy täältä.


Muita joilla on erityinen paikka sydämessäni:
Liev Schreiber, Daniel Craig, Angelina Jolie, Christian Bale, Benjamin Bratt, Natalie Portman, Robert Redford, Jason Bateman.

Muita joista pidän myös:
Hugh Jackman, Tapio Rautavaara, Kate Winslet, Dustin Hoffman, John Malkovich, Michael Caine, Jonathan Rhys Meyers, Cillian Murphy, Julia Roberts, Brenda Blethyn, Sean Bean, Sigourney Weaver, Jason Flemyng, Gemma Arterton, Emily Blunt, Liam Neeson, Paul Bettany, Idris Elba, Stanley Tucci, Amy Adams, Matthew Goode, Oscar Isaac, Sandra Bullock, Cliwe Owen, Kevin Spacey, Ralph Fiennes, Josh Lucas, Colin Firth, Gary Oldman, Alan Rickman, Tom Hardy, Rosamund Pike, Bradley Cooper, Lee Pace, Jason Isaac, Kelly Reilly, Jude Law, Maggie Smith, Kristin Scott Thomas, John Hannah, David Thewlis, Jamie Bell, Toby Kebell, Rufus Sewell, Chris Pine, Diane Lane.

5 kommenttia:

  1. Miten ei yhtään yllätä tämä ;)

    VastaaPoista
  2. Olenkohan kysynyt tätä jo aiemmin jossain kommenttiosiossa. No joka tapauksessa, olet varmaan nähnyt sarjan Our Friends in the North? Se on yksi maailman hienoimmista tv-sarjoista ikinä! Muuten en tietäisi kuka on Mark Strong mutta kaikki neljä pääosanäyttelijää tekivät siinä lähtemättömän vaikutuksen jonka takia en unohda heitä koskaan. Itse asiassa olin todella pitkään intohimoinen Daniel Craig-fani. Silloin kun kukaan ei tiennyt kuka on Daniel Craig. Sen jälkeen kun hän myi sielunsa hollywoodille, fanitus loppui kuin seinään. En ole nähnyt Danielia Bondina enkä erityisemmin haluakaan. Nythän hän tekee vaan mainstreamleffoja, taakse ovat jääneet brittiläiset taideleffat ja laadukkaat tv-sarjat.... *huokaus*

    VastaaPoista
  3. Tiedän sen sarjan kyllä ja jotain pätkiä oon nähnyt, mutta en koskaan kokonaan. Oon siinä käsityksessä ettei sitä ole julkaistu Suomessa. Mutta voinhan olla väärässä.

    VastaaPoista
  4. Ei varmaan ole julkaistu Suomessa dvd:llä, Briteissä se on julkaistu kaks eri kertaa dvd-boksina. Ja se esitettiin Suomen telkkarissa Ylen ykkösellä heti tuoreeltaan, joko 1995 tai 1996. Mut jos saa käsiinsä niin kannattaa ehdottomasti katsoa, ihan hyvintä parhautta!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D