perjantai 12. elokuuta 2011

Movie Monday #11 - Ärsyttävin elokuvahahmo

Tämän viikon haasteessa haetaan ärsyttävintä elokuvahahmoa. Ja niitähän riittää! Leffat on täynnä hahmoja, joita toivoisi jonkun vetävän turpaan. Mielessä käväisi Kaunottaren ja hirviön Gaston, Nick Swardsonin esittämä Eddie elokuvassa Just Go With It, David Wenhamin esittämä Fletcher elokuvassa Australia, Cameron Diazin esittämä Kim elokuvassa Kuka sanoo tahdon jne. Mutta silti minun valintani on
Bella Swan.

Kaikki varmaan tietävät kuka on Bella. Juuri niin, juuri se tyttö, johon kaikki pojat rakastuvat päätä pahkaa. Siinä määrin, että ovat valmiita vaikka uhraamaan henkensä Bellan puolesta. Rakastuvat ilman sen kummempaa selitystä, ilman että Bellassa olisi varsinaisesti mitään ihmeellistä. Muuta kuin se, että hän näyttää koko ajan pahoinvoivalta. Bella on kieltämättä lahjakas vedättämään niitä jätkiä. Antaa ymmärtää ja niin edelleen. Ehdottomasti elokuvahistorian karseimpia sankarittaria.

3 kommenttia:

  1. Minun täytyy kyllä sanoa, että Bella ja Edward kulkevat käsi kädessä. Nämä kaksi raivostuttavuuden ruumiillistumaa toden totta sopivat toisilleen.

    VastaaPoista
  2. Meillä oli paras valinta tähän :'D Niiiiin rasittava nainen tämä!!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D