keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Suurin pudottaja

Maikkari on juuri saanut päätökseen Suurimman pudottajan (The Biggest Loser) 6. kauden. Voi damn, kun se meni multa ohi. Mutta lisää on tulossa, nimittäin 7. kausi alkoi eilen ja sitä näytetään joka arkipäivä klo 18. Tällä kaudella tullaan näkemään jo aiemmin linkittämäni Bob's Freakout - tositeeveennälkäinen minäni malttaa tuskin odottaa! ;)

Ensimmäinen jakso on siis vasta takana. Kilpailijat on juuri ja juuri esitelty, joukkueet muodostettu, eikä ketään ole vielä pudotettu. Mukaan ehtii siis vielä hyvin. Tosin jo ensimmäisessä jaksossa nähtiin dramaattisia hetkiä - tietysti - kun yksi kilpailijoista meni tajuttomaksi ja kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Mukana on sarjan kaikkien aikojen iäkkäimmät kilpailijat (pariskunta, molemmilla ikää 63 vuotta), sekä painavin nainen ja mies. Jälkimmäinen painoi alkupunnituksessa muistaakseni yli 200 kg. Jätkä on 19-vuotias. Yhdessä parinsa kanssa he ovat kaikkien aikojen painavin pari, mitä kilpailussa on nähty. Yhteispaino oli lähes 400 kg.

Valmentajat kertoivat heti alkuun, että amerikkalaiset ovat maailman lihavin kansa. Sen uskon, mutta on silti hurjaa, jos väittämänsä pitää paikkaansa; että joka vuosi 300 000 ihmistä kuolee liikalihavuuden aiheuttamiin sairauksiin.

2 kommenttia:

  1. Ääh, ärsyttää ku missasin ekan jakson, en nyt tiiä jaksanko enää yrittää pysyä kärryillä.. (Kuitenkin löydän itteni kohta Elisaviihteestä laittamasta jatkuvaa tallennusta muistiin :D). Suurin Pudottaja on parasta tosi-tv'tä sitten muutaman ensimmäisen Survivorin! Tai no, Huippikset on tietty kans.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D