maanantai 24. toukokuuta 2010

Suurin pudottaja

MTV3:lla pyörii taas tosi-tv-suosikkini, Amerikan Suurin Pudottaja! Tällä hetkellä menossa viides kausi (muistaakseni), jossa kilpaillaan pareittain. Yhdysvalloissa on menossa yhdeksäs kausi, eli tätä herkkua on siis tulossa vielä paljon lisää. Sarja pyörii nyt siis perjantai-iltaisin kolmosella, aina kaksi jaksoa peräkkäin.


Ohjelmassa kiinnostaa se, että kilpailijat haluavat voida paremmin ja panostaa terveyteensä. Varsinkin kun monet heistä ovat jo oikeasti kuolemassa ylipainonsa aiheuttamiin sairauksiin. Sarjan parhaat tyypit ovat mielenkiintoiset valmentajat Jillian Michaels ja Bob Harper, jotka ovat - ainakin fyysiseltä kunnoltaan - mahtavia esikuvia kilpailijoille. Parasta viihdettä sarjassa onkin se, kun treenaajat rääkkäävät kilpailijat äärimmilleen. Alla mielenkiintoinen video seitsemänneltä kaudelta. ;)


Video täältä.

1 kommentti:

  1. Tää on kyllä melkosta viihdettä -siinä sohvan pohjalla röhnöttäessä tulee oikein morkkis, että voisimpa ittekin olla mieluummin vaikka lenkillä kuin kattelemassa töllöä... ;D Vetää vertoja suomen versiolle, vaikka eva wahlström onki tiukka täti!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D