perjantai 17. kesäkuuta 2011

X-Men: First Class (2011)

Matthew Vaughn ei pettänyt tälläkään kertaa!


Elokuva oli ehkä vähän liian pitkä. Tarinalla kesti lähteä käyntiin ja viimeinen kohtaus - ja viimeinen repliikki - oli typerä. Magnetolle oli sitten laitettu oikein rooliasu päälle. Vaughin luottonäyttelijän Jason Flemyngin maskeeraus näytti amatöörien naamiaistekeleeltä. James McAvoy ei ihan täysin istu henkisen johtajan rooliin ja January Jones oli jäykkä.

Kaikesta muusta pidin. Oli mielenkiintoista seurata Charles Xavierin ja Erik Lehnsherrin tarinan kehittymistä, varsinkin kun tietää mihin ollaan menossa. Michael Fassbender on huikea roolissaan ja viimeistään tämän myötä nousee toivottavasti isommankin yleisön tietoisuuteen. Toiminta, musiikki, tehosteet, jännitys - kaikki osaset olivat paikallaan juuri niin kuin X-Men -elokuvalta voi odottaa. Hugh Jackmanin pieni esiintyminen elokuvassa oli hauska yksityiskohta, samoin Rebecca Romijnin. Suosittelen hyvän viihteen ystäville.



****
X-Men: First Class (2011)
Ohjaus: Matthew Vaughn
Pääosissa: Michael Fassbender, James McAvoy, Kevin Bacon, Rose Byrne, Jennifer Lawrence, January Jones, Jason Flemyng, Nicholas Hoult.


---
Muita arvosteltuja X-Men -elokuvia:
X-Men Origins: Wolverine (2009)

2 kommenttia:

  1. Musta tää oli kyllä hyvä. X-Men fanin sydäntä lämmitti tämä meininki, Fassbender oli huikea Magnetona ja koko ajan tapahtui jotain, paras X-Men leffa so far..

    VastaaPoista
  2. Rebecca Romijnin ja Jackmanin tullessa valkokankaalle mä vikisin innosta, kuin pahinkin fanityttö.
    Eöokuvassa olisi kyllä saanut karsia muutamia juonellisia sivupolkuja. Yritetty käsitellä aivan liian montaa asiaa. Fassbender oli kyllä aivan huippu. Mikä karisma!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D