tiistai 31. toukokuuta 2011

Kauhea kankkunen 2 (2011)


Sääliksi käy ohjaaja Todd Phillipsiä. Vuonna 2009 tehty Kauhea kankkunen oli menestys ja tosiaan erittäin hyvä komedia. Menestyksen myötä paineet ovat kovat. Laskettu aika -elokuva ei kuitenkaan yltänyt läheskään Kauhean kankkusen tasolle, eikä varsinkaan tämä uusi jatko-osa.

Ykkösosasta tuttu porukka matkustaa Thaimaaseen juhlimaan Stun (Ed Helms) häitä. Jälleen kerran eräs illanvietto menee pieleen ja jätkät heräävät aamulla muistamatta mitään yön tapahtumista.

Pääosakolmikko (Bradley Cooper, Ed Helms ja Zack Galifianakis) hoitaa hommansa hienosti. Ken Jeongilla oli tällä kertaa isompi rooli ja olen nyt vakuuttunut siitä, että mies on pelkästään ärsyttävä. Kaikki muut hahmot lähinnä hengailivat taustalla.

Perusjuoni oli liian samanlainen kuin aiemmin. Lisäksi elokuvan tempo oli paikoin liian hidas. Varsinkin alussa kesti kaaaauuuaan, ennen kuin tarina pääsi kunnolla käyntiin. Matkan varrella nähtiin kyllä sitten ihan hauskojakin juttuja. Kakkososa oli todella paljon edeltäjäänsä roisimpi ja hieman yllätyinkin alhaisesta ikärajasta (K13). Ei todellakaan mikään koko perheen komedia.


***
Kauhea kankkunen 2 (The Hangover Part II, 2011)
Ohjaus: Todd Phillips
Pääosissa: Bradley Cooper, Ed Helms, Zack Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Mason Lee, Paul Giamatti, Sasha Barrese.


---
Muita arvosteltuja sarjan elokuvia:
Kauhea kankkunen (2009)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D