tiistai 12. huhtikuuta 2011

Takers (2010)

Leffa kertoo kaveriporukasta (mm. Paul Walker, Idris Elba ja Hayden Christensen) joka elättää itsensä ryöstelemällä pankkeja. Keikkoja tehdään tasan yksi vuodessa, jotta ei jäädä kiinni ja voidaan siinä välillä elää herroiksi. Äijien vanha kaveri Ghost (T.I.) pääsee vankilasta ja kertoo mahdollisuudesta tosi isoon keikkaan. Mahdollisuutta ei tietenkään voi jättää väliin, vaikka Ghostiin ei enää oikein luoteta. Taustalla porukkaa yrittää saada kiinni pari poliisia (Matt Dillon ja Jay Hernandez).

Alkupuolelta leffa oli vähän tylsä. Lähinnä zoomailtiin siihen kuinka paljon porukalla on rahaa, vaatteita ja autoja. Kuin olisi katsonut jotain automainosta. Hiljalleen meno parani ja elokuva olikin ihan mielenkiintoinen kun päästiin itse asiaan. Mukiinmenevää viihdettä, mutta ei mitään erityistä. Katsoin tämän puhtaasti Idris Elban mukanaolon vuoksi.





***
Takers (2010)
Ohjaus: John Luessenhop
Pääosissa: Matt Dillon, Paul Walker, Idris Elba, Hayden Christensen, Michael Ealy, Chris Brown, Zoe Saldana, Marianne Jean-Baptiste.

1 kommentti:

  1. Yes, samaa mieltä. Tosin ne motiivit katsoa tämä oli eri ;O) Siis tosi tyylikäs leffa mutta vähän hidas ja tosi pitkä!!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D