perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kesän leffoja

Kesä on tietysti muutenkin kivaa aikaa, mutta nyt on tulossa pirun mielenkiintoisia leffoja. Muutama odottamani jatko-osa saa nimittäin ensi-iltansa.

Jotta elämää ei tulisi otettua liian vakavasti, Kauhea kankkunen 2 tulee ensi-iltaan 27. toukokuuta. And it's looking good:



Ohjaaja Matthew Vaughn ei ole tähän päivään mennessä tehnyt huonoa elokuvaa, joten vähintäänkin mielenkiinnolla odotan X-Men: First Classia, pääosissa James McAvoy ja Michael Fassbender. Ensi-ilta 3. kesäkuuta. Myönnettäköön, että traileri ei mua ihan vielä vakuuta. Kovin kliseisiä repliikkejä on ainakin haalittu mukaan, enkä tiedä sitten noista näyttelijävalinnoistakaan. Mutta hei, puikoissa Vaughn ja Jane Goldman - ei voi olla ihan huono!


Harry Potter -saagan odotettu viimeinen osa näkee ensi-iltansa 13. heinäkuuta. Täytyy sanoa, että pienellä haikeudella suhtaudun sarjan loppumiseen. Mutta vielä viimeinen kunnon seikkailu on tiedossa ja ainakin traileri näyttää komealta:


Videot täältä.

3 kommenttia:

  1. Tuohon X-Men leffaan suhtaudun edelleenkin pienellä varauksella. Johtuen varmaan X-Men Origins: Wolverinesta. Siinä leffassa mentiin niin pahasti metsään, että ulos pääseminen tuntuu lähes mahdottomuudelta....

    VastaaPoista
  2. Hehe, no äläs nyt. Mun mielestä se oli ihan kelpo viihdettä. :D

    VastaaPoista
  3. Jep, näitä odotetaan. Potteria tietty eniten!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D