torstai 14. huhtikuuta 2011

100 parasta

Tartuin minäkin blogeja kiertäneeseen haasteeseen listata 100 kaikkien aikojen parasta biisiä. Rajoituksena kuitenkin, että joka artistilta saa olla vain yksi kappale. Rajoitin itseäni myös valitsemaan vain yhden biisin per leffa tai musikaali.

Listalleni tuli lopulta musiikkia aika laajalla skaalalla ja vanha sielu nuoressa ruumiissa nosti päätään. Tiedoksi, että listan laatija on Iskelmäradion tahdissa kasvanut, nuoruudessaan paljon gospelia kuunnellut ja sittemmin klassista musiikkia opiskellut nainen. Tein kuitenkin rajavedon ja yritin jättää pois klasarit, hengelliset ja joululaulut. Olen myös jossain vaiheessa kärsinyt muusikoiden ammattitaudista; kaikenlainen ylimääräinen musiikinkuuntelu ei voisi vähempää kiinnostaa. Niinpä kesti hetken miettiä, että mitäs sitä on tullut aikoinaan kuunneltua.

Tässä mun 100 parasta. Enjoy.

Omat listansa ovat laatineet myös ainakin Bubble, Ravenwaves, Lauri ja Mikaela.

3 kommenttia:

  1. Sulla on aika paljon leffamusiikkia, minä jätin tietoisesti ne väliin koska muuten lista olisi ollut mahdoton tehdä ;O)

    VastaaPoista
  2. O-ou, tän myötä kuunneltavia biisejä 100-listoilla on yli 450, puhumattakaan että ne kuuntelis useampaan otteeseen.. :D:D MISSÄ VÄLISSÄ?!!

    VastaaPoista
  3. Täytyy käydä jossain vaiheessa rauhallisella ajalla käydä tsekkaamassa...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D