sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Unelmien Manhattan (2002)

Lisää guilty pleasure -osastoa. Tässä elokuvassa on kaikki romanttisen komedian ainekset niiiin kohdallaan. :)

Marisa Ventura (Jennifer Lopez) on yksinhuoltajaäiti, joka on töissä hotellisiivoojana. Hotellissa majoittuu tunnettu poliitikko Chris Marshall (Ralph Fiennes), joka erään sekaannuksen myötä luulee Marisaa sviitissä majoittuvaksi hotellivieraaksi. Pari ihastuu toisiinsa ja myös Marisan poika Ty (Tyler Posey) tulee juttuun Chrisin kanssa. Lehdistö on jatkuvasti Chrisin kintereillä ja tämän avustajat pelkäävät Marisan sotkevan meneillään olevan vaalikampanjan. Tilanne olisi tarpeeksi monimutkainen muutenkin, eikä Marisalle ole tullut tilaisuutta kertoa totuutta - että hän on vain siivooja.




Jennifer Lopez ja Ralph Fiennes kuulostavat todella kaukaa haetulta pääparilta romanttiseen komediaan, mutta he esittävät oikein uskottavasti eri yhteiskuntaluokista tulevia hahmoja. Luokkaeroja elokuvassa kyllä lietsotaan ja Marisan Ty-poika on ärsyttävän söpö ja pikkuvanha. Stanley Tucci ja Bob Hoskins ovat ihania sivurooleissaan. Jo edesmennyt Natasha Richardson on roolissaan juuri sellainen kuin kuuluukin; todella ärsyttävä.

Tämä nykypäivän tuhkimotarina tarjoaa mukavasti eskapismia pitkän päivän päätteeksi. Lisäksi Lopez ja Fiennes ovat syötävän suloisia.




****
Unelmien Manhattan (Maid in Manhattan, 2002)
Ohjaus: Wayne Wang
Pääosissa: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Tyler Posey, Natasha Richardson, Stanley Tucci, Bob Hoskins. 

1 kommentti:

  1. Herrajestas, miten mä en oo tiennyt tällasesta?? Toisaalta sivuutan kaikki nimen Lopez sisältävät elokuvat kyllä samantien :D Sen vuoksi on valitettavasti jäänyt sitten yksi Fiennes-pätkäkin näemmä vaille huomiota. Pitää nähdä!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D