tiistai 22. helmikuuta 2011

Toy Story 3 (2010)

En jaksanut innostua viimeisestä Toy Storysta ihan niin paljon kuin kakkosesta. En sitten tiedä johtuiko siitä, että edellinen oli vielä liian tuoreessa muistissa, vai siitä että katsoin tämän aika väsyneenä. Myös kaiken ennakkohehkutuksen vuoksi odotukset oli aika korkealla. Toy Story 3 on tälläkin hetkellä IMDb:n Top 250 -listalla sijalla 29.



Elokuvalla oli kyllä hetkensä ja se oli oikein mukavaa katsottavaa alusta loppuun. Näiden tarinoiden hahmot ovat hurmaavia. Kaikki kolme elokuvaa voisi ostaa omaan hyllyyn, koska näitä olisi mukava katsoa sukulaislasten kanssa. Ja lievästi sanottuna innostuin tässä yhtenä päivänä, kun näin lelukaupassa myytävän Toy Story -hahmoja - juuri sellaisissa pakkauksissa kuin heidät elokuvissa nähdään. Buzz näyttäisi aika hienolta meidän kirjahyllyssä.


***
Toy Story 3
Ohjaus: Lee Unkrich
Pääosissa (äänet): Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Michael Keaton.


---
Muita sarjasta arvosteltuja:
Toy Story (1995)
Toy Story 2 (1999)

1 kommentti:

  1. Sama homma kävi itellä, suitsutusten myötä kolmosen odotukset oli vähän turhan korkeella -pitäisin itte ehkä jopa kakkosta parempana. En myöskään ymmärrä missä kohtaa olis itkeä pitäny (oon kait kylmä ja tunteeton ihminen :D), mutta kuten sanoit, oli tälläkin hetkensä. Hyvä lopetus, ettei enää neljättä osaa väkisellä, rahastuksen maku suussa ruvettu tekemään

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D