lauantai 29. tammikuuta 2011

Blogimiitti

Eilinen ilta tuli vietettyä mukavassa bloggariseurassa Helsingissä! Ensin pääsimme Cinema Mondon järjestämänä näkemään elokuvan Brighton Rock.

Paikkana oli hurmaava Kino Engel, joka jo itsessään oli näkemisen arvoinen. Siitä on aikaa kun olen viimeksi käynyt pienessä elokuvateatterissa. Enivei, tykkäsin paikasta kovasti ja siellä olisi mukavaa käydä toistekin. Suosittelen!

Kuva lainattu täältä.

Leffan jälkeen siirryimme Amarilloon, jossa meitä kävi ilahduttamassa Disneyn, FS-Filmin, Nordisk Filmin, Future Filmin ja Sandrew Metronomen edustajat. Huimaa! Matkaan tarttui leffaa ja kirjaa ja uutta Episodi-lehteä yms.

Tuo Rambo on tosiaan se aikaa sitten ilmestynyt nelonen... Hyvä että niin kovaan ääneen mietin onko se jo tullut ulos. :P

Black Swan -postikortti on niin hieno, että pääsi heti jääkaapin oveen.

Oli virkistävää viettää iltaa seurassa, jossa on ihan normaalia kertoa nähneensä jonkun elokuvan leffateatterissa kolme kertaa. Kun täällä arjessa tapaa useammin niitä, joiden mielestä leffoja katsotaan vain silloin jos on tylsää. 
Suurkiitos järjestäjille ja hyvälle seuralle! :)

8 kommenttia:

  1. Hauskaa, että oli hauskaa. Valitettavasti tällä kertaa itsellä ei ollut puhtia lähteä mukaan, vaikka sinänsä ihan kiva olisikin ollut tulla sinne. Mutta pääasia, että teillä oli siellä kivaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi, oli varsin mukava ilta! ^___^ Me jatkettiin vielä sitten vähäksi aikaa irkkupubiin, tällä hetkellä happi on vähän heikko.. :D

    VastaaPoista
  3. Sivustakatsoja: Joskus toiste sitten. :)

    bubble: Oli kyllä mukavaa. Mielelläni ottaisin uusiksi. :)

    VastaaPoista
  4. Mukavaa oli :) Minä sain hieman erilaisen Black Swan -kortin, hieno sekin!

    VastaaPoista
  5. Mukavaa oli :) kiva kuulla, että teillä muillakin! Itse tulin kotiin kahdelta ja la-aamuna minut herätettiin klo 6... ;-) ei ollut ihan vahvin olo siinä vaiheessa!

    Vanhuus ei tule yksin... ;-)

    VastaaPoista
  6. Oli kyllä kivaa, uudestaan uudestaan!

    VastaaPoista
  7. "Uudestaan, uudestaan", niin kuin suuri ajattelija Tiivi-Taavi sanoi... vai oliko se Laa Laa...?

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D