torstai 20. tammikuuta 2011

Anne Hathaway on Kissanainen

Tosiaan Kissanainen isolla kirjaimella. Onhan Anne Hathaway varmasti myös aikamoinen kissanainen, mutta nimenomaan hän on Kissanainen! Tulevassa Batman Beginsin ja Yön ritarin jatko-osassa siis.

Michelle Pfeifferin roolisuoritukselle on tietysti vaikea vetää vertoja, mutta olen ilahtunut tästä uutisesta kuitenkin. Varsinkin kun rooliin on kuulemma harkittu Keira Knightley'a ja Jessica Bieliä. Mielestäni Hathaway on parempi vaihtoehto kuin kumpikaan noista. Lähinnä Biel on onnistunut herättämään myötähäpeää aiemmilla töillään, vaikka kaunis onkin.

Christopher Nolan, Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Gary Oldman, Morgan Freeman ja Michael Caine. Aika täydellinen porukka, sanoisin.

Ehkä joku pieni sivurooli vielä Markille, niin leffa olisi täydellinen. Jo sitä näkemättä. Mutta eihän tyttö voi kaikkea saada. ;)

4 kommenttia:

  1. Tykkäsin tästä uutisesta. Vähän harmitti Joseph Gordon-Levittin poisjääminen (häntä povattiin Riddleriksi) mutta onneksi Hathaway on Hollywoodin sympaattisimpia mimmejä : -)

    VastaaPoista
  2. Mä en hirveesti Gordon-Levittistä pidä, joten oon tuosta tuosta vaan helpottunut. Ja hurraan tänhetkiselle porukalle. :) Tosin muutoksiahan ehtii vielä tulla...

    VastaaPoista
  3. Erittäin hyvä valinta Kissanaiseksi tämä Hathaway. Nolan on nero :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D