perjantai 31. joulukuuta 2010

Tropic Thunder (2008)

Tämä toimintakomedia alkoi ihan lupaavasti, kun alussa näytettiin mm. tämä feikkitraileri:


Sen jälkeen mentiinkin ihan metsään. Tätä leffaa on mulle jopa suositeltu, eli ehkä en sitten vaan ymmärtänyt mikä tässä oli pointtina. Leffa ei juurikaan naurattanut. Robert Downey Jr. oli ihan hauska, eikä Tom Cruisea meinannut tunnistaa. Mutta siinä ne hyvät puolet sitten olivatkin. Edes Jack Black ei viihdyttänyt ja Nick Nolte tuntuu olevan oikeastikin ihan pihalla. Mielestäni 13 oli vähän liian alhainen ikäraja tälle, sillä siinä määrin suolet lentelivät.


Ihan kiva kyllä tuo Stillerin yläkroppa.

*
Tropic Thunder (2008)
Ohjaus: Ben Stiller
Pääosissa: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Jay Baruchel, Steve Coogan, Brandon T. Jackson, Nick Nolte, Matthew MacConaughey, Tom Cruise.

4 kommenttia:

  1. No jopas! Tämähän oli julkaisuvuotensa paras komedia :) Muistan sen pressinäytöksen missä kävin ja siellä kuului naurunhörähdyksiä jopa paatuneimpienkin leffakriitikoiden suunnalta ja itse nauroin vedet silmissä joko elokuvan ajan. Ne feikkitrailerit olivat ihan loistavia, mutta niin oli koko elokuvakin.

    VastaaPoista
  2. Tää oli ihan loistava, sä nyt et tajuu ;O) Satan's alleysta tein joskus picspam-jutunkin ;O)

    VastaaPoista
  3. Nyt kyllä täytyy asettaa vastalause. Tropic Thunder on ihan loistava komedia. Eikä ainoastaan feikkitraileriensa ansiosta.

    VastaaPoista
  4. Jep, mä en siis vaan tajunnu. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D