maanantai 22. marraskuuta 2010

Laskettu aika -arvonta!


Marraskuun 5. päivä tuli ensi-iltaan komedia Laskettu aika (Due Date), jonka kävin katsomassa ja pidin näkemästäni. Höpinöitäni aiheesta siis täällä. Elokuvan kunniaksi järjestän my movie blog'n historian ensimmäisen arvonnan!


Elokuvan synopsis (täältä): Kauhean kankkusen ohjaajan uudessa komediassa Robert Downey Jr., (Sherlock Holmes, Iron Man 1-2) on Peter Highman, tuleva isä jonka vaimo on viimeisillään raskaana. Laskettuun aikaan on enää viisi päivää, ja Peterillä on kiire kotiin rakkaansa rinnalle. Kotimatka saa kuitenkin yllättävän käänteen, ja kun vastoinkäymiset seuraavat toisiaan, Peterin ainoaksi vaihtoehdoksi jää lyöttäytyä omalaatuisen uuden tuttavuuden, näyttelijän urasta haaveilevan Ethanin (Zach Galifianakis, Kauhea kankkunen) seuraan. Tämän road tripin aikana rytisevät niin autonpellit, ystävyyssuhteet kuin Peterin hermotkin. Muissa rooleissa nähdään Oscar®-voittaja Jamie Foxx ja Michelle Monaghan (Mission: Impossible III).


Leffassa seikkailee oleellisena  hahmona Ethanin koira (nimeltään muistaakseni Sonny), joka saa välillä kovaakin kyytiä. Arvontapalkintona on tuo koira, pehmoleluversiona tosin. Arvonta sulkeutuu sunnuntaina 5.12. klo 20.00. Voittaja julkaistaan täällä maanantaina 6.12. eli itsenäisyyspäivänä. Muistathan käydä tsekkaamassa osuiko voitto kohdalle.


Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen ja vastaamalla samalla kysymykseen: Mikä on suosikkikomediasi kautta aikojen?


Saat toisen arvan, jos lisäksi mainostat arvontaa blogissasi. Jätä siitäkin maininta kommenttiboxiin.


Kuva täältä.

30 cm korkealla pehmokoiralla on kauluri ja kaikki, pannassa roikkuu hopeanvärinen luu jossa teksti "Due Date" ja tassukin on siteessä. Voittaja vedetään kirjaimellisesti hatusta asap arvonnan päätyttyä - mieskin lupasi jo toimia onnettarena. Alan sitten kysellä osoitetta, jonne pehmokoiran voi postittaa, joten älä laita mitään yhteystietoja vielä kommenttiboxiin. Jos sinulla ei ole blogger-tiliä, keksi ainakin jonkinlainen nimimerkki, jotta erotan osallistujat toisistaan.

16 kommenttia:

  1. Niitä on paljon, mutta jos jotain pitäis sanoo, niin "KREIKKALAINEN LOMAMATKA"

    Kahdella arvalla. :)

    VastaaPoista
  2. Ai kamala miten vaikea kymysys, mutta haluaa osallistua, (vaikka tiedätkin mahdollisuuten arvonnoissa ;).)

    Sanoisin, että paras näkemäni (se kait on vaatimus?) komedia on Piukat Paikat!

    VastaaPoista
  3. Apua, Marjan tavoin sanoisin että vaikea kysymys. :D Tai sitten aivot vain olivat jäässä ensimmäisistä kirpeämmistä pakkasista.

    Pienen pohdiskelun jälkeen tämä oli kuitenkin ihan helppo kysymys: Annie Hall on ehdottomasti paras! Nokkela, äärettömän hauska ja siitä huolimatta, että se käsittelee parisuhteen loppua lämminhenkinen. (:

    Btw ihan älyttömän suloinen pehmolelu :D

    VastaaPoista
  4. Bruce taivaanlahja tuli ekana mieleen :) Se on hauska.

    VastaaPoista
  5. En osallistu varsinaiseen arvontaan, sillä meidän perheessä on yksinkertaisesti jo liikaa pehmoleluja :) mutta linkitin silti skabasi Elokuvablogin Facebook-sivulle ja vastaan, että Piukat paikat on minun suosikkikomediani kautta aikojen.

    VastaaPoista
  6. Tuumin ensin että ompa haastava kysymys, mutta kun mieleen pälkähti, on homma aivan selvä: Hot Fuzz :D Hillitön, saa repeämään kerran jos toisenkin

    VastaaPoista
  7. Mulletoi!
    Lempikomediani on Ritarin tarina
    PS. Paan ehdottomasti linkkiä blogiin

    VastaaPoista
  8. Pakko sanoa että se on tasapeli kahden leffan välillä, Zoolander ja The Cable Guy. Komedian makuni on siis hienostunut ;O) Ja laitan linkin blogiini loppuviikosta!

    VastaaPoista
  9. Voi että, tuota karvaturria tuli lauantaina ihailtua niin että ihan pakko osallistua :)

    Yksi hulvattomimmista on ruotsalainen Kopps. Siihen liittyy vielä niin tragikoomiset muistot, että mun nenä oli leikattu just kaks päivää ennen kuin katsoin sen iskän ja sisarusteni kanssa kun majailin iskällä Suomen sairaalareissulla. Ja joka paikkaan vaan sattui ja särki, kun pienimmätkin liikkeet kasvoissa kiristi leikkaushaavaa. Muut nauro mulle katketakseen kun olin niin säälittävä, kauheesti nauratti mut sit sattu ihan hirveesti.

    VastaaPoista
  10. Parhaat naurut on varmaa saatu South Park-leffasta tai em. Koppsista, mutta taidan kuitenkin vastata Päiväni murmelina.

    VastaaPoista
  11. Ensimmäisenä tuli mieleen Hot Shots, se on aika loistava..:) Myös edellä mainittu Bruce taivaanlahja on hyvä!

    VastaaPoista
  12. Suosikkikomediani taitaa edelleen olla Rakastan sinut kuoliaaksi, jonka pääosissa ovat Kevin Kline ja Tracey Ullman. Näin tämän ensimmäisen kerran joskus River Phoenixin fanituksen aikaan. Leffan huumori toimii edelleen, eikä siitä aika jätä.

    VastaaPoista
  13. Mä HALUAN tuon koiran. Lempikomedia, apua. Öööö.
    Ennen se oli Ace Ventura. Niin ja Konttorirotat (Office Space). Sanotaan nyt ne :)

    VastaaPoista
  14. Mä tykkään kaikista Adam Sandlerin leffoista, en osaa parasta nimetä :D

    VastaaPoista
  15. Hmmmm hyvä kysymys! Moni komedia kun ei naurata ja taas monen ei-komedian musta huumori saa nauramaan vääränään. Suosikkikomediani on kuitenkin Pieni suuri Mies (Little big Man) vuodelta 1980. Se nauratti ja lujaa, kun ekan kerran näin ja yhä vieläkin.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D