tiistai 23. marraskuuta 2010

Kaamostorjuntaa

Marraskuinen Suomi voi olla pirun masentava paikka. Onneksi vielä ankeammasta lokakuusta on jo selvitty, joulu on kohta tulossa ja ainahan voi katsoa leffoja! Tässä listaa elokuvista, joilla meikäläinen torjuu kaamosmasennusta. Idean elokuvien käyttämisestä masennuslääkkeenä saa vapaasti varastaa. Ja jos et pääse elokuviin käsiksi, voit aina katsoa trailereita. Leffan nimeä klikkaamalla löytyy. :)

4 kommenttia:

  1. Sulla on tuossa hyvä läjä sellaisia mukavan lämminhenkisiä, tähän ajankohtaan sopivia leffoja! Miss Pettigrew'sta tykkäsin itse kovasti ja tietty Bridget Jonesit on suosikkeja ja Love actually. Ja sekaan kunnon mätöt A-Teamin, Star Trekin ja Kick-Assin kera :) jos ei tuolla kaamosmasennus kaikkoa niin on kumma :)

    VastaaPoista
  2. Vähän kiva idea, tämähän vastaa lähes Spotifyn playlistia ;) Little Womenin katsoin justiin torstaina pitkästä aikaa, voisi Love Actuallyn sitten laittaan pyörimään myös piakkoin.

    VastaaPoista
  3. Ihana elokuva näin pimeyden keskellä. (:

    Valtaosa noista tuntuu olevan romanttisia komedioita, joista en itse erityisemmin välitä, mutta joku RocknRollan tapainen saattaisi iskeäkin! Tekisi mieli unohtaa kaikki velvollisuudet ja istahtaa television ääreen loppupäiväksi. :D

    VastaaPoista
  4. Uuh, kyllä Bridget Jones 1, ääh, ei osa 2. joka aiheutti mussa sellaisen myötähäpeän tunteen, kun katsoin sitä teatterissa.

    Ihana Rakkautta Vain, ehdottomasti ja Robin Hood, tosin mun tapauksessa kamalan ihana Costner /Rickman versio :P. Aih ja iip, Ylpeys ja Ennakkoluulo, Miss Pettigrew, You've got mail, Pikkunaisia ja Star Trek!

    nyt pitää mennä kokoamaan näistä ja muutamasta muusta oma playlis tylsien päivien varalle :).

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D