perjantai 22. lokakuuta 2010

Hulk (2003)

Tämä versio Hulkista ei todellakaan ole sarjakuvafilmatisointien parhaimmistoa. Ja juuri kun menin Ang Leetä kehumaan... Eric Bana on söpö, Sam Elliot sympaattinen, Jennifer Connelly jättää kylmäksi, Josh Lucas jää muiden varjoon ja Nick Nolte heiluu taustalla vakuuttavana sekopäänä.




Elokuva ei edes yrittänyt olla realistinen. Leikkaus ja kuvan jakaminen osiin korosti sarjakuvamaisuutta ihan liikaa. Yllättävän kehnoa Ang Leeltä. Pitääkin joskus katsoa tämän jälkeen tehty The Incredible Hulk, jossa on sentään Edward Norton. Eli: et menetä mitään jos jätät tämän väliin. Traileri kertoo jo kaiken oleellisen. Video täältä.


**
Hulk (2003)
Ohjaus: Ang Lee
Pääosissa: Eric Bana, Jennifer Connelly, Josh Lucas, Sam Elliot, Nick Nolte.

4 kommenttia:

  1. Minä pidin tästä elokuvasta, varmaan ainoana ihmisenä koko maailmassa. En ihan oikeasti ymmärrä, miksi sitä haukutaan niin paljon.

    VastaaPoista
  2. Jostain kumman syystä tää ei oo napannu lainkaan, on niitten viimesten katottavien joukossa kunhan on kaikki muut maailman elokuvat nähty (hahah!)
    Hei, jatketaanko me sen yhteisen teemaviikon pähkäilyä? :D

    VastaaPoista
  3. Kävin tämän aikoinaan teatterissa katsomassa ja reaktio oli hieman *meh*. Banalle toivoisin kaikkea hyvää, mutta edes hän ei kyennyt tätä leffaa pelastamaan.

    VastaaPoista
  4. Anzi: Makuasioita. Mäkin oon ehkä maailman ainoa ihminen, joka ei tykännyt Hurt Lockerista.

    Pia: Niin, se teemaviikon pähkäily nyt vähän jäi kaiken muun kiireen keskellä. Voi olla että menee liian monimutkaiseksi...

    Marja: Sä just kiteytit mun ajatukseni tästä leffasta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D