sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Twilight - uusikuu (2009)

En ole todellakaan mikään Twilight-sarjan fani. Oon kuitenkin lukenut ekan kirjan ja nähnyt tähän mennessä tehdyt kaksi elokuvaa. Ensimmäinen leffa Twilight - houkutus oli mielestäni huono, mutta tämä oli vielä huonompi.

Dialogi oli edelleen tosi ontuvaa ja nuorten paatokselliset rakkaudentunnustukset lähinnä koomisia ja noloja. Näyttelijäntyö oli surkeaa. Robert Pattinson on tosi yksi-ilmeinen ja Kristen Stewart näyttää jokaisessa leffassaan pahoinvoivalta. Elokuvassa oli monta täysin naurettavaa kohtausta, mutta en ehkä jaksa katsoa seuraavia osia edes niiden huumoriarvon vuoksi, sillä taso on ilmeisesti menossa kovaa vauhtia alaspäin. Pisteitä ei nyt heru edes suurimman osan ajasta yläosattomista olleista poikasista.



*
Twilight - uusikuu (New Moon, 2009)
Ohjaus: Chris Weitz
Pääosissa: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner.

1 kommentti:

  1. Minä nyt vaan pidin tästä, ehkä juuri susien vuoksi ;O) Kirjat luin jo aikaa sitten englanniksi ja niistähän tämä kömpelyys johtuu, kirjat kun eivät ole mitään mestariteoksia mutta kylläkin helppoa viihdelukemista. Itse pidän Pattinsonista mutta en Kristenistä; leffa oli taattua teinihömppää ja aion katsoa loputkin osat sillä meno paranee ;O)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D