sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Minä täällä moi

Waltsu stressaili Cinema Lozenge -blogissaan kirjoittajan anonyymiteetistä ja sen menettämisestä, ja päätyi hienoon ratkaisuun yksinkertaisesti esitellä itsensä. Huomasin ...noirin lähteneen samaan kelkkaan. Ajattelin sitten minäkin jatkaa tätä Ystäväni-kirjan tyyppistä kierrosta. On jotenkin virkistävää, että leffablogeissa puhutaan välillä muustakin kuin leffoista, hah.

Moi, mä olen Tiina. Ikää nyt 31 vuotta. Kirjoittanut leffoista tänne kuuden vuoden ajan. Aluksi minäkin kirjoitin nimimerkillä enkä omalla naamalla. Siitä kaapista tulin ulos jo aikoja sitten ja totesin ettei ketään kiinnosta kirjoittaako tän tyyppistä blogia nimimerkki Maikkulimoikkeli, vaiko rehellisesti Marja Mäntsälästä. Kun ei täällä omia henkilökohtaisia asioita ruodita. Samoin lähipiirissä kaikki tietää, että mulla on leffablogi, eikä niitäkään kiinnosta. Ovat vaan tyytyväisiä kun paasaan leffajutuista kasvotusten vähän vähemmän.

Lähinnä onkin kirjoittajan korvien välissä vaikuttaako tekstiisi ajatus siitä että joku saattaa sen lukea. On toki inhimillistä että se vaikuttaa. Itse en esim. seuraa lukijamääriä, mutta tiedän että niitä on tosi vähän. Joten en tästä blogista juuri stressaa. Sen myötä taso - tai sen puute - vaihtelee.

Enivei, tsemppiä jokaisen leffabloggaajan syksyyn. May the Force be with you!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana <3

    Ja osut myös naulan kantaan siinä, että meillä leffablogeilla ei kauheasti yleisöä ole, vaikka millä nimellä kirjoitettaisiin. En ole myöskään saanut omaa lähipiiriäni edes vaivautumaan lukemaan tekstejäni! :D

    VastaaPoista
  2. Ne tutut jotka tietävät minun kirjoittavan leffablogia jakaantuvat heihin jotka eivät välitä koska eivät ole aiheesta kiinnostuneita ja heihin jotka eivät välitä koska ovat kiinnostuneita ja heidän kanssaan tulee juteltua leffoista blogin ulkopuolella. Tai ehkä se ei välitä on hieman väärin sanottu, koska toki he varmasti kaikki välittävät siitä samalla tavalla kuin mistä tahansa harrastuksesta. Mutta he muut jotka joskus blogiin eksyvät, jos he välittävät siitä esiintyykö kirjoittaja nimimerkillä ja omilla kasvoillaan vai ei, ehkä heidän tulisi miettiä kumpi on tärkeämpää: se mitä lukevat vai hän joka niitä kirjoittaa. Ja jos kallistutaan jälkimmäiseen, niin silloin minä en välitä.

    VastaaPoista
  3. Jihaa! Hyviä pointteja. Keep up the good work!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D