maanantai 18. heinäkuuta 2016

Labyrintti: Aavikkokokeet (2015)

Nuoret ovat päässeet pois Labyrintista jonkinlaiseen tutkimuslaitokseen, jossa kaikki ei ole sitä miltä näyttää. On aika karata aavikolle. Junnut kokevat jälleen mitä erikoisempia seikkailuita. Uhkana on tutkimuslaitoksen porukka, sekä virus joka muuttaa ihmiset zombien kaltaisiksi.

Nuoret näyttelijät hoitavat hommansa edelleen mallikkaasti. Thomas Brodie-Sangster on niin lahjakas näyttelijä, että soisin hänen saavan rutkasti mielenkiintoisia rooleja. Aidan Gillen on aina hyvä, toki vähän turhaankin fakkiintunut pahisrooleihin. Patricia Clarksonista en oikein tiedä olisiko sittenkin eksynyt väärään rooliin. Barry Pepperin näkemisestä ilahduin ihan vilpittömästi. Ja kun hahmonsa Vince sai lopulta sen konekiväärin, minä tuuletin sohvalla. :)

Ei voi kuin ihailla kirjailija James Dashnerin mielikuvitusta. Ensimmäisen leffan tavoin ei toisessakaan ole juuri tylsiä kohtia. Jatko-osa on synkempi ja pelottavampi kuin mitä muistan ekan leffan olleen. Loppuratkaisu saa odottamaan seuraavaa leffaa suurella mielenkiinnolla. Kaksi osaa ovat olleet sen verran vakuuttavat, että seuraavan voisin jopa mennä katsomaan leffateatteriin. Se on tulossa 2018.


****
Labyrintti: Aavikkokokeet (The Scorch Trials, 2015)
Ohjaus: Wes Ball.
Pääosissa: Dylan O'Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Lili Taylor, Barry Pepper, Patricia Clarkson.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D