keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Grimsby (2016)

Lapsena toisistaan erotetut veljekset löytävät toisensa aikuisella iällä. Nuoremmasta (Mark Strong) on tullut huippuluokan salainen agentti, kun taas vanhempi veli (Sacha Baron Cohen) on tavallinen perheenisä, eikä suinkaan se terävin veitsi laatikossa.

(Isla Fisherin aviomiehen) Sacha Baron Cohenin kaikki aiemmat komediat olen onnistunut välttämään. Tämän katsoin (tietysti) Mark Strongin takia. Grimsby on yllättävän roisi. Siinä on alapäähuumoria, sekä kaikkia mahdollisia ruumiin eritteitä. Siis ihan kaikkia. Saako tälle edes nauraa? -osastoa.

Sacha Baron Cohen on ihan jees. Mark Strong on todella kuuma. Ennen tätä en tiennyt Scott Adkinsinkin olevan kuuma. Isla Fisher on söpö sivuroolissaan. Rebel Wilson on aina hauska ja hänelle olisin suonut ruutuaikaa enemmänkin. Joudun aina miettimään mistä Sam Hazeldine on tuttu, mutta hän oli Ravenissa murhaaja ja Viisasteleva sydän -leffassa Anne Elliotin lanko.

Elokuvan nimi on promovaiheen jälkeen muuttunut Brothers Grimsby:stä Grimsby:ksi. Eikä leffaa kuulemma ole oikeasti kuvattu Grimsbyssä.



***
Grimsby (2016)
Ohjaus: Louis Leterrier.
Pääosissa: Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Rebel Wilson, Isla Fisher, Penélope Cruz, Scott Adkins, Sam Hazeldine, Gabourey Sidibe, Ian McShane.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D