maanantai 22. kesäkuuta 2015

Holmes NYC, 3. kausi (2015)

"I don't have enough caffeine in my system to understand you right now." - Joan Watson.

Holmes NYC:n uusin kausi loppui telkkarissa tällä viikolla. Mukavan nopsasti sarja näytettiin Nelosella, sillä Jenkkilässä kausi päättyi noin kuukausi sitten.

Äkkiseltään sanoisin, etten pitänyt kolmoskaudesta yhtä paljon kuin aikaisemmista (ykköskauden arvostelu, kakkoskauden arvostelu). Toki tämä johtui vahvasti siitä, että mielestäni tv-sarjan katsominen telkkarista yksi jakso kerrallaan viikon välein, on miltei ärsyttävin tapa seurata sarjaa. (Vain vielä ärsyttävämpää olisi jos en omistaisi tallentavaa digiboxia ja pitäisi katsoa vielä mainostauotkin.) Mielummin katsoisin koko kauden könttänä kerralla.
   (Nyt joku voi tähän sitten kommentoida, että mikset nuija tallenna koko kautta ensin ja katso sitten vasta. Joo joo.)

Kauden alussa Sherlockin ja Joanin tiimiä saapuu täydentämään Kitty (Ophelia Lovibond). Aluksi katsoja ei pidä Kittystä, mutta tämä voittaa puolelleen. Kitty oli virkistävä lisä hahmokaartiin ja suorastaan harmitti kun hän lähti. Such a shame. Sherlock ja Joan ovat tähän asti olleet veli-sisko -tyyppinen parivaljakko, mutta Kittyn myötä enemmänkin isä-äiti.

Joanin rakkauselämän käänteet toivat mielenkiintoa kauteen. Samoin Stuart Townsendin esittämä asshole, joka kirjoitettiin sarjaan mukaan suorastaan herkullisen dramaattisesti. Täydet pisteet Ophelia Lovibondille roolisuorituksestaan - etenkin yhden jakson loppukohtauksessa, jossa hän kuulee Stuart Townsendin äänen.

Lucy Liu on ihana. Samoin Jonny Lee Miller, vaikka stailauksensa muuttuu mielestäni huonompaan suuntaan koko ajan. Aidan Quinn on edelleen supersympaattinen.

Ja jos en ole vielä tätä sanonut, niin LUOJAN KIITOS Sherlockin ja Joanin välille ei ole kehitelty mitään romanttista twistiä, vaikka Watson onkin naispuolinen. Toivottavasti näin ei enää tämänkään kauden jälkeen mennä tekemään.

Ja vielä yksi toivomus tuleville kausille: Lisää Ms Hudsonia! (Joka siis tässä versiossa ei ole rouva vaan neiti.)







****
Holmes NYC, 3. kausi (Elementary, 2015)
Pääosissa: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, Ophelia Lovibond, Ato Essandoh, Raza Jaffrey, Stuart Townsend.

2 kommenttia:

  1. Ai loppuikse jo? No höh, harmi. Seuraavaa kautta odotellessa xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkoa seuraa syksyllä. Niin tosiaan, se on hyvä asia, eikä suinkaan aina itsestäänselvyys.

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! :D