sunnuntai 5. elokuuta 2012

Movie Monday #40 - Hirviö

Jos nyt koittaisi vastailla edes joihinkin näistä rästiin jääneistä Movie Monday -haasteista. Huomenna se palaakin taas kesätauolta uusin haastein. :)

Movie Mondayn 40. haaste kysyi mieleenpainuvinta elokuvahirviötä. Jostain syystä mulle tuli ensimmäiseksi mieleen Michael Myers. Siitä huolimatta että en ole nähnyt kuin ensimmäisen Halloween-elokuvan.
   Kauhuleffat jäävät harvoin kummittelemaan mieleeni, mutta Halloween jäi. Ehkä siksi että katsoin sen yksin, hämärässä ja juuri ennen nukkumaanmenoa. Elokuvan musiikki yhdistettynä siihen ettei Myersia juurikaan näytetä oli pelottava combo. Muistan hyvin kuinka mentyäni nukkumaan pystyin selvästi näkemään Myersin makuuhuoneen avoimessa oviaukossa. Huih.

4 kommenttia:

  1. Penskana kun asuin ymmärrettävsti vielä vanhempieni luona ja asuntomme sijaitsi metsän vieressä, kävi usein niin että jos saavuin huoneeseeni yöpimeällä ja verhot olivat auki, pystyin näkemään Jason Voorheesiin seisovan ikkunan takana ja jotta hän ei näkisi minua minun piti kulkea seinänviertä pitkin sulkemaan verhot.

    VastaaPoista
  2. Juuri mietinkin, että jokohan sitä huomenna pääsee vastailemaan uusiin haasteisiin :) Jee!

    VastaaPoista
  3. Juu pääsee, kesätauko alkaa olla lusittu. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D