lauantai 16. kesäkuuta 2012

F*cking Criminal Minds

Criminal Mindsin 7. tuotantokausi ei ole vedonnut siinä määrin kuin aiemmat. En ole jännittänyt hulluna hahmojen puolesta ja vakihahmoihin liittyvät juonenkäänteet ovat olleet melko epäkiinnostavia. Tähän ehkä vaikuttaa myös se, että kautta on pitänyt katsoa telkkarista. Eli jakso viikossa ja helvetillisten mainoskatkojen kera. Lisäksi Nelonen lopetti kauden esittämisen kesken ja se jatkuu joskus syyskuussa. Saisi siis luvan jo tulla dvd:lle, ehkä sitten kaudesta saisi vähän enemmän irti.

Parempaan suuntaan ollaan tuskin menossa, sillä seuraavan tuotantokauden myötä Paget Brewster (roolihahmo Emily Prentiss) jättää sarjan taas, tällä kertaa ilmeisesti pysyvästi. Hahmo kirjoitetaan ulos sarjasta jo 7. kauden lopulla ja Prentiss tosiaan lähtee BAU:sta, eli kyseessä ei ole mikään uudelleen-muka-kuolema.
   Uutena kasvona 8. kaudella on sarjan vakkarikaartiin tulossa näyttelijä Jeanne Triplehorn (kuvassa). Roolihahmonsa on yksi tiimin profiloijista. Iäkkäämpää naishahmoa ei ole porukassa aiemmin ollut, mutta en ole sellaista kaivannutkaan, enkä erityisen vakuuttunut näyttelijävalinnasta. Mielummin hahmonsa olisi voinut vaikka astua Erin Straussin saappaisiin. Sinne taustalle.
   Noh, aika näyttäköön miten tässä käy.


Lähteet 1 ja 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommentin! :D