torstai 24. toukokuuta 2012

Movie Monday #48 - oheistuote

Movie Mondayn 48. haasteessa kysyin elokuvien oheistuotteista. Aiheeseen on tullut mielenkiintoisia vastauksia, käykäähän katsomassa.

Minä olen se leffaharrastaja, joka ei raaski mennä leffaan jos lippu maksaa 14 euroa. (Ihan periaatteestakaan en mene tollasella hinnalla. Varsinkin jos leffan voi nähdä arkipäivänä halvemmalla tai jopa ilmaiseksi.) Eli en todellakaan laita isoja rahasummia oheistuotteisiinkaan. Meiltä ei löydy valomiekkoja tai ihmisen kokoisia figuureja. Kaikki omistamani oheistuotteet on saatu ilmaiseksi tai maksanut jotain alle 15 euroa. Netin kautta en ole tilannut muistaakseni mitään.

Aamukahvini juon usein Bates Motel -mukista, jonka sain joululahjaksi. Leffa-aiheisia mukeja en omista enempää. Ihme juttu sinänsä, sillä olen lievästi mukifanaatikko.


Keittiön seinällä on kehyksissä useasti vaihtuva leffajuliste. Tällä hetkellä elokuvasta Black Swan. Makkarin seinällä on iso mustavalkoinen kollaasi, joka laajenee varmasti jatkossakin. Sieltä löytyy kaikki tärkeimmät, mm. Butch ja Kid.


Tietokirjoista mulla on 501 Must-see movies, sekä mieletön tietolähde James Bond Ensyklopedia. Hyllystä löytyy myös kirppikseltä ostamani Sean Conneryn elämäkerta, jota en ole muistaakseni koskaan edes avannut. Sitten löytyy tietysti jonkin verran alkuperäiskirjoja, mm. Cujo, Vihreä maili, Kultahattu, kaikki Harry Potterit, Bridget Jonesit, Pikku naisia, Tunnit jne.


Vaikka olenkin t-paita -ihmisiä, omistan tosi vähän leffa-aiheisia t-paitoja. Tämä johtuu osittain siitä, että en tosiaan harrasta juurikaan vaatteiden tilaamista netistä, enkä muutenkaan voi sanoa nauttivani vaatteiden shoppailusta. Välillä käyn jossain nettikaupassa kuolaamassa jotain Batman-paitoja jotka maksaa á 25 euroa, sitten ajattelen että pitää vielä miettiä ja lopulta unohdan koko asian. Nuuka mikä nuuka. ;)
   Vaateosastosta multa löytyy siis ainoastaan Angelina Jolie -paita (jota en tosiaan viitsinyt silittää kuvan ottamista varten), sekä Lindexin lastenosastolta muinoin hankittu sininen Star Wars -pipo. Piposta eräs kaverini totesi että "aika harvalla, varsinkaan tytöllä, on tollanen". :)

Mulla on Batman-logolla varustetut korvikset. Pinssejä löytyy leffoista Yön ritari, Itse ilkimys ja Star Trek. Meillä on pari leffa-aiheista pehmolelua, jotain tarroja ja erinäisistä arvonnoista voitettuja juttuja. Niin, tietokoneen ja kännykän taustakuvat ovat tietysti leffa-aiheiset myös. Tietokoneessa tällä hetkellä RocknRolla ja puhelimessa Mark Strong. Ylläri. ;)


Kaikki leffa-aiheiset korut, t-paidat ja mukit ois niin mun juttu. Tatuointikin on ollut suunnitteilla jo pitkään. Tietysti kaikissa näissä pitäisi aiheen olla joku itselle mieluisa. En minä ainakaan halua kulkea jossain leffa-paidassa, jos en kyseistä leffaa ole edes nähnyt, tai jos leffa on ollut mielestäni ihan tyhmä. Tästä syystä esim. nuo Itse ilkimys -pinssit eivät todellakaan ole käytössä, vaan hautautuneet jonnekin romulaatikon pohjalle.

1 kommentti:

  1. Mulla on samat kirjat kuin kuvassa, toi Bond-kirja tosiaan mahtava. Ja Star wars pipo myös lasteosastolta, mut se puristi jo aiemmin pään ihan myttyyn, niin nyt en oo ees kokeillu, kun on rastat.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D