lauantai 3. maaliskuuta 2012

Tulossa telkkarista: Blogistania

Nyt se alkaa olla virallista; bloggarit ovat valloittaneet telkkarin!

YLE TV2:lla alkaa dokkarisarja Blogistania, jossa päätähtinä on liuta bloggareita. Ohjelma alkaa kuulemma ke 21.3. Lisää ohjelmasta täällä. Vaikka suurin osa bloggareista (ja blogeista) on itselleni vieraita, aion seurata ohjelmaa nenä kiinni ruudussa. :)

(Kuva lainattu täältä.)

4 kommenttia:

  1. Missä on elokuvista tykkäävä leffablogisti Tiinanen?! :D

    Onkohan tuo suunnattu nimenomaan naisille vai miksiköhän mukana ei ole yhtään miestä? :D

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän että jos blogeista ja bloggareista tehdään ohjelmaa, niin on vain loogista että jonkinlaisia rajoituksia aihepiiriin tehdään, mutta jotenkin pidän mielikuvituksettoma seikkana sitä että ohjelma näyttää koostuvan vain ja ainoastaan eräänlaisista muotiblogeista. Muutoinkin juuri kaikki rättiblogit tuntuvat olevan niitä jotka aina otetaan esille kun jokin media lehdistä televisioon käsittelee blogeja.
    Toki ymmärrän että vaate- ja muotimaailmaan liittyvät blogit ovat hyvin suosittu aihe, enkä väen väkisin kaipaa mukaan juuri esimerkiksi elokuvablogeja, mutta skaala voisi olla laajempikin.
    No, toivotaan että itse ohjelma kumoaa ennakkokäsitykset.

    VastaaPoista
  3. Ohjelmahan esittelee juuri ne stereotypisimmät bloggarit; kaksi-kolmekymppiset naiset jotka bloggaavat muodista ja/tai käsitöistä. He ovat tosin varmaan myös ne suosituimmat bloggaajat (siis ei juuri nuo ohjelmassa olevat, vaan yleisesti bloggaajatyyppinä). Perustuu ehkä siihen, että bloggaavat omalla nimellä ja naamalla, laittaen myös oman persoonansa peliin.

    Tosi mahtavaa kuitenkin, että YLE on lähtenyt tekemään tällaista ohjelmaa. :)

    VastaaPoista
  4. Ihan samaa tulin kommentoimaan, että kovin on rajallinen Blogistanian blogiteemavalikoima...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! :D